HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Ak Parti’yi basın bile takip etmiyor

Ak Parti’yi basın bile takip etmiyor

Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı geçen cumartesi akşamı gerçekleştirildi.

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya biraz erken gidip hem tanıdık bir isimle sohbet etmek hem de biraz kulis bilgisi elde edeyim dedim.

 

Toplantıya yarım saat kala Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’ne gittiğimde kapıda tanıdık birkaç isimle selamlaşıp içeri girdim.

 

İçeri girdiğimde merkezin kantininde oturan Ak Parti Gebze İlçe Yöneticisi Sayın Emrullah Bilgin ve Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Dursun Ali Arslan biraz sohbet ettim.

 

Sohbetin ardından toplantının olacağı salona geçtim.

 

Salonda birkaç kişi dışında yine kimse yoktu.

 

Salonun dışında ise gelecek olan partililer için atıştırmalık yiyecek bir şeyler hazırlanmıştı.

 

Ancak orada da çok kimse yoktu.

 

Toplantının başlamasına 5 dakika kala yavaş yavaş partililer salona gelmeye başladı.

 

Partililer yavaş yavaş salona gelince bende basın mensupları için ayrılan bir masa veya bir yer var mı diye bakarken meğer ne bir masa ne de bir yer ayrılmadığını gördüm.

 

Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Sayın Mehmet Ellibeş, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sayın Tahir Büyükakın, Kocaeli Milletvekilleri Sayın Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sayın İlyas Şeker ve Sayın Cemil Yaman, Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya ile partililerin katılımı ile başladı.

 

Ancak geçen toplantı gibi bu kez de salonun üst katı yine boş kaldı.

 

Toplantı başladıktan sonra gazetecilerin gelir diye bekliyordum.

 

Ancak toplantıya benden başka (Bir ara gazeteci Mustafa Arslan gelip fotoğraf çekip gitti) dışında hiçbir gazeteci katılmadı.

 

Toplantıda yapılan konuşmalar ise son derece heyecansız ve sıkıcı idi.

 

Her toplantıda olan ve sloganlar atan gençler bile bu toplantıda yoktu.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Sayın Tahir Büyükakın’ın konuşmasında İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na laf atması bile ne salonu dolduran partilileri ne de toplantıyı takip eden tek gazeteci olarak beni bile etkilemedi.

 

Ak Parti Gebze İlçe Başkanlığı Yerel Yönetimler Danışma Toplantısı’nda gördüğüm manzara toplantıya ben hariç (AK Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya beni pek beğenmez ama) hiçbir gazeteci dahi gelmiyorsa bu demek oluyor ki Ak Parti artık eskisi gibi değil.

Zamanla Ak Parti diye bir partinin de tabela partisi bile kalamayacağı şimdiden gözüküyor. 

Bu yazı toplam 906 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi