HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Zoru başarmak

Zoru başarmak

Pazar günü davet üzerine CHP Çayırova Dilovası Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın tarafından düzenlenen kahvaltılı programa katıldım.

Efendioğlu Ocakbaşı’nda gerçekleşen kahvaltılı programa gittiğimde CHP Çayırova Dilovası Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu ve ilçe yöneticilerinin aileleriyle birlikte programa katıldıklarını gördüm.

Programda ilk olarak yapılan kahvaltıların ardından CHP Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu bir selamlama konuşması yaptı.

CHP’li Erendoğlu’nun ardından CHP Çayırova Dilovası Örgütlenmeden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın konuştu.

Baran Aydın’ın uzun zamandır tanırım.

Siyasette, ticarette ve sosyal hayatta örnek bir isim olan Baran Aydın son derece güzel ve etkileyici bir konuşma yaptı.

Konuşmasının başında CHP Dilovası’nın merhum ilçe başkanı Kerem Aydemir, Dilovası Belediyesi kurucu başkanı merhum Ercan Dalkılıç’a değinen CHP’li Baran Aydın Dilovası’nda siyaset yapmanın zorluğunu anlattı.

Ancak Dilovası’nda bu zorluklara rağmen kendisinin bizzat Dilovası’ndan görev almak istediğini belirten CHP’li Aydın, “Tarihi bir seçime 100 gün var. Bu 100 günde ailemizden, işimizden ve kendimizden fedakârlık yaparak bu seçimi kazanmak için canla başla çalışacağız” dedi.

Son olarak CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya’nın konuşmasından sonra soru cevap bölümüne geçildi.

Gerçekleşen programın sonunda Baran Aydın ile birlikte Gebze’ye gelirken biraz sohbet etme imkânı buldum.

Dilovası’nda görev almak istemesiyle ilgili olarak kendisinin bu görevi neden istediğini sorunca CHP’li Baran Aydın, “Hanifi Bey ilçe yöneticilerine ve ailelerine söylediğim gibi Dilovası’nda siyaset yapmak hele bide CHP’de siyaset yapmak çok zordur. Partililerimiz CHP’de siyaset yaptıkları için zaman zaman aileleriyle, iş ve sosyal çevreleriyle sorunlar yaşıyor. Ancak bizler en zorlandığımız yerde başarıyı yakalarsak her yerde başarıyı yakalarız. Sayın genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülke genelinde yaptığı siyasetin aynısını bizler Kocaeli’de, Dilovası’nda ve Çayırova’da yapma gayreti içerisindeyiz. Daha önce hiç gitmediğimiz, kapısını çalmadığımız, ziyaret etmediğimiz, sadece seçimden seçime gittiğimiz evlere, mahallelere artık her zaman gideceğiz. Bu nedenle Dilovası’nda görevli olmayı bizzat kendim istedim. Dilovası’nda zoru başarmak demek Kocaeli’nde zoru başarmak demektir. Buna inanıyorum.”

CHP Dilovası’nda Baran Aydın ile birlikte zoru başarmak için bir adım attı.

Dilerim CHP zoru başarmak için her yerde bu adımları atar.

 

Bu yazı toplam 810 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi