HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Yıldızlı’ya Darıca’dan büyük destek

Yıldızlı’ya Darıca’dan büyük destek

Önceki akşam davet üzerine CHP Darıca ilçe binasına gittim.

CHP Darıca ilçe binasına gittiğimde ilçe başkanı Gökhan Aktaş, CHP’li meclis üyeleri ve bazı partililerin ilçe binasında olduğunu gördüm.

İlçe binasındakilerle selamlaştıktan sonra telefon görüşmesi yapmak için dışarı çıktım.

Uzun süren bir telefon görüşmesinden sonra CHP Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı’nın geldiklerini gördüm.

Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı ile birlikte ilçe binasına çıktım.

Selamlaşmanın ardından Harun Özgür Yıldızlı ve eşi Betül Yıldızlı, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş ve CHP Kocaeli Milletvekili aday adayı Özgür Çelik yerlerini oturunca bende CHP’lilerle birlikte aynı sıralara oturdum.

İlk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş bir konuşma yaparak programın amacının CHP Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın ziyareti için toplanıldığını söyledi.

CHP’li Aktaş’ın ardından konuşan CHP Kocaeli önceki dönem İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Yaklaşık 3 yıldır büyük bir gururla ve gayretle yürüttüğüm il başkanlığı görevimi, milletvekili aday adaylığı için devrettikten sonra yol arkadaşlarıma teşekkür etmek ve görüşlerini almak adına ilçe ziyaretlerine başladım.

Bu akşam, ülkemizi 20 yıldır karanlığa sürükleyen zihniyetlere karşı birlikte mücadele ettiğim Cumhuriyet Halk Partisi Kocaeli ailesinin Darıca'daki evindeyiz.

Darıca İlçe Başkanımız kıymetli kardeşim Gökhan Aktaş'ın nezdinde bu güzel buluşma için tüm yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Cumhuriyetimizin İkinci Yüzyılı'nı demokrasi ile taçlandırmaya çok az kaldı.

Bugün ellerini ovuşturarak seçim tarihi için işaret ettikleri 14 Mayıs'ta saray saltanatını sonlandıracak halkın iktidarını kuracağız.

Hiç kimse umutsuzluğa kapılmasın.

Geliyor gelmekte olan” dedi.

CHP’li Yıldızlı yaptığı konuşmanın ardından partililerin kendisine, seçimlerle ve milletvekili listeleri ile ilgili sorularını yanıtladı.

Gençlerin, öğrencilerin ve diğer partililerin sorularını son derece samimi ve gayet net bir şekilde cevaplayan CHP’li Harun Özgür Yıldızlı CHP Darıca ziyaretinde büyük bir moral ve enerji ile ayrıldığını söyleyebilirim.

CHP’li Harun Özgür Yıldızlı milletvekili listesinde bence ilk üçte olması gereken bir isim.

37 yıl sonra ilk kez bir CHP’li il başkanının milletvekili olmasını hem CHP’liler hem de CHP’ye oy veren seçmenin istediğini görüyorum.

Dilerim CHP’lilerin ve CHP’ye oy veren seçmenlerin bu talebi genel merkez tarafından dikkate alınır

Bu yazı toplam 828 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi