HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Yazıklar olsun

Yazıklar olsun

İzmit Belediye Başkanı Av. Sayın Fatma Kaplan Hürriyet geçtiğimiz günlerde Gebze ve Darıca’da bulunan CHP’lilere taziye ziyaretinde bulunmuş.

 

Ne yalan söyleyeyim bu ziyaretler ilk başta çok hoşuma gitti.

 

Lakin sonradan yapılan ziyaretlerle ilgili olarak bazı CHP’lilerle konuşunca bir yandan çok üzüldüm bir yandan da hem Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’e hem de bu ziyaretlerde İzmit Belediyesi Koordinatörü Sayın Ozan Aksu, CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan ve CHP Çayırova İlçe Başkanı Sayın Cihan Soyluçiçek’e çok kızdım.

 

Taziye ziyaretinde bulunulan CHP Darıca İlçe Yöneticisi Sayın Günay Köse’ye, CHP Darıca ilçe örgütünden emekli Sayın Gülbeyaz Güzeloğlu’na ve CHP Gebze İlçe Yöneticisi Sayın Ali Elmas’a bende bir kez daha buradan baş sağlığı ve geçmiş olsun diliyorum.

 

Beni bilen bilir.

 

Bugüne kadar ne meslek hayatımda ne de sosyal hayatımda hiç kimseyi inanç, cinsiyet veya başka bir nedenden dolayı asla ayrımcılık yapmadım yapmam da.

 

İnsan olarak herkese eşit mesafede olmaya özen gösteririm.

 

Ancak İzmit Belediye Başkanı Av. Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ve İzmit Belediyesi Koordinatörü Sayın Ozan Aksu’nun böyle olmadığını düşünüyorum.

 

Madem Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ve Sayın Ozan Aksu bu taziye ziyaretlerini yapmaya karar vermiş.

 

Peki, o zaman Darıca’nın eski belde başkanı Sayın Erhan Soyak’a, CHP Gebze eski ilçe başkanı Sayın İsmet Kara ve CHP Gebze eski ilçe yöneticisi Sayın Kemal Nişancı’ya neden taziye ziyaretinde bulunulmadı?

 

Sayın Erhan Soyak, Sayın İsmet Kara ve Sayın Kemal Nişancı da yakın zamanda babalarını kaybetti.

 

Ancak bu isimlere bugüne ne Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ve ne de Sayın Ozan Aksu taziye ziyaretinde bulunmadı.

 

Hadi diyelim Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ve Sayın Ozan Aksu bu isimlerin babalarının vefat etmesiyle ilgili olarak taziye ziyaretini düşünemediler.

 

Peki ya CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan ve CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş’a ne diyeceğiz?

 

Bu ziyaretler yakınlarını kaybedenlerin acılarını bir nebze de olsa azaltır.

 

Ancak bazılarına yapılan ziyaretler bazılarına yapılmazsa yakınlarını kaybeden diğer o isimlerin de acıları daha da artırır.

 

Buradan Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ve Sayın Ozan Aksu diyeceğim ölüm herkes için vardır.

 

Ölen kişinin cenazesinin camiden mi, cemevinden mi, kiliseden mi veya havradan mı kaldırıldığına bakılmaksızın lütfen herkesin acısını paylaşın.

Bu yazı toplam 963 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi