HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Yakup Törk’e yakışmadı

Yakup Törk’e yakışmadı

Bu konuyu yazıp yazmama konusunda uzun süre kararsız kaldım.

 

Ancak geçmişte her zaman kendisine destek verdiğim bir siyasinin sosyal medyasında yazdığı yazı beni derinden üzdü.

 

Hafta sonunda CHP Dilovası İlçe Başkanı Merhum Kerem Aydemir’in vefat haberi herkesi derinden üzdü.

 

Acısı halen daha taze olan bu vefat haberi nedeniyle bir kez daha hem Aydemir ailesine hem de CHP’ye bir kez daha baş sağlığı diliyorum.

 

CHP Dilovası İlçe Başkanı Merhum Kerem Aydemir’in cenazesine katılan herkes bir kez daha gördü ki merhum Kerem Aydemir Dilovası’nda her kesim tarafından sevilen ve sayılan bir isim idi.

 

Başta da belirttiğim gibi bu konuda yazıp yazmamak konusunda uzun süre kararsız kaldım.

 

Hem merhum Kerem Aydemir’e olan saygımdan hem de Aydemir ailesinin acısı üzerinden bu konunun bir daha açılmamasını dileyerek yazma kararı aldım.

 

Merhum Kerem Aydemir’in cenazesi daha kaldırılmadan Sayın Yakup Törk’ün sosyal medya hesabından yazdığı yazı beni derinden üzdü.

 

CHP’de ilçe sekreterliği, ilçe başkanlığı yapmış, milletvekili adayı ve CHP Parti Meclisi Üyesi adaylığı ve son olarak yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan Sayın Yakup Törk bu yazıyı nasıl yazar?

 

Merhum Kerem Aydemir ile ilgili olarak başsağlığı mesajı paylaşan Sayın Yakup Törk yazısının sonunda ise, “Değerli Kerem abim; Seninle uğraşan, Seni görevden almak için bahane arayıp Seni üzenler yastığa başlarını rahatça koyacaklar mı acaba!!!” yazmış.

 

Sayın Yakup Törk’e buradan seslenmek istiyorum.

 

Sayın Yakup Törk bu yazınız başta merhum Kerem Aydemir’in ailesi olmak üzere tüm CHP’liler derinden üzmüştür.

 

Merhum Kerem Aydemir’in görevden alınacağı mı yazmak hem de daha cenazesi dahi kaldırılmadan bunu sosyal medyanızdan yazmak size hiç yakışmadı Sayın Yakup Törk.

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ve yönetimini eleştirebilir veya görevlerini tam olarak yerine getirmedikleri konusunda görüş belirtmek herkesin hakkı.

 

Ancak Sayın Yakup Törk insanların acısı üzerinden hele hele cenazesi dahi toprağa verilmeden bu yazıyı yazmak çok büyük bir yanlış olmadı mı?

 

Sayın Yakup Törk yazmış olduğunuz bu yazınızı biran önce silmenizi diliyorum.

 

 

 

Sayın Yakup Törk yazınızdan dolayı sizi başta Aydemir ailesinden ve CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı şahsında tüm CHP’lilerden özür dilemeye davet ediyorum.

 

Sizin gibi değerli bir ismin bu yazıyı bir anlık yanlışlıkla yazdığına inanmak istiyorum.

Bu yazı toplam 1196 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi