HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Vitrindeki yüzler

Vitrindeki yüzler

Bizim ülkede en çok dikkat edilen şey giyim, kuşam ve vitrin denilen yüzlerdir.

Bir mağazadan bile alışveriş yaparken o mağazanın vitrinine bakarız.

İş görüşmesine giderken veya yeni biri ile tanışırken o gün için kılık kıyafetimize veya biraz yüz bakımımıza dikkat ederiz.

Siyasi patilerde de durum böyle.

Bugün kimi anketlere göre AKP’nin oyu yüzde 35 veya 30 aralığında ise bunun en büyük sebebi hiç şüphesiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderlik özelliği veya karizmatik oluşundandır.

Kocaeli’de de CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Özgür Yıldızlı ile başlayan gençleşme ve genç isimlerin il başkanı olması MHP il başkanı ve son olarak Memleket Partisi il başkanı ile devam etti.

Deva Partisi’nde de özellikle genel merkez düzeyinde vitrinin gayet güzel ve değerli isimlerden oluştuğunu söyleyebilirim.

Bu isimlerin başında da hiç şüphesiz Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Burak Dalgın geliyor.

Dün Gebze’de bir dizi ziyaretlerde bulunmak için partisinin genel merkezi tarafından görevlendirilen Sayın Burak Dalgın ilk olarak ilçe binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantı öncesi ve toplantısı sonrası tüm gazeteci arkadaşlara Sayın Burak Dalgın ile ilgili görüşlerini sorduğumda, “Adamın özgeçmişine bakmadın mı? Adam çok donanımlı ve kaliteli.”

Basın toplantısında da sorduğum birkaç soruya son derece yerinde ve gayet açıklayıcı cevaplar veren Sayın Burak Dalgın’ı görünce bu tür isimlerin siyasette daha çok olmasını diledim.

Sayın Burak Dalgın gibi isimlerin CHP’de de olmasını dilerken CHP PM Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Sayın Tahsin Tarhan ile Gebze ilçe başkanı Sayın Gökhan Orhan’ın Gebze’deki yeni seçilen oda başkanlarını ziyaret ettiklerini sosyal medyadan gördüm.

Ziyaretlerde hiç tanımadığım bazı isimlerde vardı.

CHP’lilerin ziyaretlerine bakınca kendi kendime şöyle hayal ettim.

Sayın Burak Dalgın gibi isimlerin CHP’de olduğu ve Sayın Tahsin Tarhan ile Gebze ilçe başkanı Sayın Gökhan Orhan’ın bu ziyaretleri Sayın Burak Dalgın ile birlikte yaptıklarını.

Çok büyük hayaller kuruyorum bilemiyorum.

Lakin CHP’nin vitrin konusunda daha seçici ve dikkatli olması gerekir.

Özellikle bu tür ziyaretler başta olmak üzere partinin kamuoyu önündeki temsilcilerinin daha eğitimli ve daha donanımlı isimlerin olması hem CHP için hem de CHP’liler için bir avantaj olur.

 

 

Bu yazı toplam 850 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi