HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Verilen sözleri tutma zamanı geldi

Verilen sözleri tutma zamanı geldi

Birkaç köşe yazımda Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve iş bilmez ekibini eleştirince sormaya başlayanlar oldu.

Ne oldu da Zinnur Büyükgöz ve iş bilmez ekibini eleştirmeye başladın diye.

Hemen söyleyeyim.

Zinnur Büyükgöz ve iş bilmez ekibinin vermiş olduğu sözleri tutma zamanı geldi.

Ancak ne verilen sözler tutuluyor ne de seçim vaatleri yerine getiriliyor.

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin üzerinden tam dört yıl geçti.

Geçen bu süreçte ben de Gebze’de yaşayan herkes gibi Zinnur Büyükgöz ve iş bilmez ekibinin bir şeyler yapacağını en azından Gebze’nin kronikleşen sorunlarını çözer diye bekledim.

Lakin geçen bu dört yıl süre zarfında Zinnur Büyükgöz ve iş bilmez ekibinin Gebze’nin bırakın sorunlarını çözmeye yeni sorunlar yarattı.

Sadece Gebze merkezde bulunan bir sorunla ilgili olarak dikkatinizi çekmek istiyorum.

Gebze Çoban Mustafa Paşa Cami’nin hemen arkasında bulunan ve bir ara otopark olarak kullanılan yeri tam 11 milyon evet yanlış okumadınız 11 milyon TL vererek satın Zinnur Büyükgöz burayı satın alıp camiye bağışladı.

11 milyon TL vererek burayı satın Zinnur Büyükgöz buraya kendi reklamı yapan bir tabela asmak dışında yaptığı hiçbir şey yok.

Gebze Eski Adliye binasını sözde Gençlik Merkezi haline getirecek olan proje nedense bir türlü bitmek bilmiyor.

Gebze Çarşı Hamamı’nın hemen yanında bulunan Ziya Fırat Meydanı ve Tarihi Su Sarnıcı’nın durumu ile içler acı.

Gebze’nin çözülmeyi bırakın artan trafik sorunu ise ne yazık ki bırakın çözmek artıracak ne varsa Zinnur Büyükgöz ve iş bilmez ekibi yaptı.

Tüm bunlarla birlikte Zinnur Büyükgöz ve iş bilmez ekibinin seçimi kaybederek Gebze’den gitmelerine bir yıldan az bir süre kala ise sözde bitireceği projeler ise Hünkar Çayırı Kompleksi, Eski Çarşı ve Gölcüönü Meydanı Düzenlemesi, Mustafa Paşa Meydan Düzenlemesi ve Otopark, İstasyon Mahallesi Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisler, Ulus Mahallesi Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi, Kirazpınar Mahallesi Kapalı Pazar ve Sosyal Tesisi, Güzide Tesisleri Beylikbağı, Hacı Halil Mahallesi Sosyal Tesisleri, Sanayide Dönüşüm, Gebze Su Sporları, Pelitli Damgatepe Mesire Alanı, Kadıllı İkizağaç Mesire Alanı, Cumaköy Mesire Alanı, Ovacık Mesire Alanı, Mollafenari Gençlik Kampı, Çoban Mustafa Paşa Külliyesi Çevre Düzenlemesi, Güzide Tesisleri Turkuaz Kafe&Restoran, Tarihi Çifte Hamam Restarosyonu olan sözde planlanan projeler.

Zinnur Büyükgöz ve iş bilmez ekibine sormak istiyorum.

2024 yerel seçimlerine bir yılda kısa bir süre kalmasına rağmen bu sözde planladığınız projeleri ne zaman planlayıp yapacaksınız?

Son olarak Zinnur Büyükgöz ve iş bilmez ekibine şunu söylemek istiyorum.

Zavallı ve akli dengesi yerinde olmayan insanları kullanmayın.

Bu yazı toplam 2226 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi