HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Umut Aydoğdu’ya başarılar dilerim

Umut Aydoğdu’ya başarılar dilerim

Önceki gün Gebze Belediyesi kasım ayı olağan meclis toplantısı vardı.

 

Bu ayki meclis toplantısının benim için ayrı bir önemi vardı.

 

Hani bazı insanlar vardır aranızda ne bir kan bağı ne bir yakınlık veya aynı memleketli bile olmamanıza rağmen onu öz abiniz, en yakın akrabanız, dostunuz, sırdaşınız olarak görürsünüz.

 

İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu da benim için öyle değerli bir isim olup öz abim kadar sevdiğim bir isimdir.

 

Yerel seçim sürecinde tanışma fırsatı bulduğum ardından kısa sürede samimi olduğum Umut Aydoğdu’nun önceki günkü meclis toplantısındaki ilk meclisi idi.

 

İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu kadar ben ve Umut Aydoğdu’yu sevenler de heyecanlı idi.

 

Her zamanki şık ve beyefendiliği ile meclise gelen İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu’nun ilk olarak belediye personeli tarafından meclis kürsüsünde birkaç fotoğraf çektirildi.

 

Ardından İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu’yu ilk CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel tebrik etti.

 

Meclise gelen hem Ak Partililer hem de CHP’li meclis üyelerinin hepsi Umut Aydoğdu’yu tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

 

Umut Aydoğdu’nun ilk meclis toplantısında İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü de katılarak Aydoğdu’yu ilk mecliste yalnız bırakmadı.

 

Son olarak meclise gelen Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu’yu tebrik etti.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Umut Aydoğdu ayaküstü biraz sohbet edip herkes yerine geçti.

 

Sohbetin ardından meclis oturumunu açan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, ilk olarak İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu’yu tebrik ederek görevinde başarılar diledi.

 

İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu’yu sahneye davet eden Zinnur Büyükgöz ardından Umut Aydoğdu’ya meclis üyeliği rozetini taktim ederek tebrik etti.

 

Umut Aydoğdu’nun meclise girmesiyle birlikte İyi Parti’nin mecliste daha aktif ve daha etkili olacağına eminim.

 

Geçen günlerde de yazmıştım İyi Parti’yi hem Türkiye’de hem de Gebze’de yakından takip etmenizi dilerim.

Son olarak öz abim gibi sevdiğim İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu’ya meclis üyeliği görevinde başarılar dilerim.

 

 

Bu yazı toplam 1127 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi