HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Uluköylü’den hukuk dersi

Uluköylü’den hukuk dersi

Gebze’de siyaset yapan siyasiler başta olmak üzere gazeteciler ve tüm kamuoyunun takip ettiği bir tek isim var.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü.

Şahsen hem bir gazeteci olarak hem de siyasi gelişmeleri yakında takip etmeye çalışan bir vatandaş olarak her sabah ve her akşam İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü’nün sosyal medya hesabına bakarım.

Ara ara kaçırdığım bir şey var mı diye gün içerisinde de Sayın Av. Burak Uluköylü’nün sosyal medya hesaplarına bakarım.

CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan’ın da hakkını yememek lazım ancak Gebze’de muhalefet yapan siyasi ilçe başkanları arasında Sayın Av. Burak Uluköylü açık ara önde.

Her biri birbirinden değerli İyi Parti Gebze Belediyesi meclis üyeleri ile ilçe yönetimi, kadın kolları ve gençlik kolları ile Sayın Av. Burak Uluköylü Gebze’de İyi Parti’yi ana muhalefet partisi konumuna getirdi.

Bugün Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya başta olmak üzere iktidar mensuplarının en çok merak ettiği Sayın Av. Burak Uluköylü’nün bir konu veya olay hakkındaki görüşüdür.

Son olarak Gebze İlçe Halk Kütüphanesi’nin yeni yeriyle ilgili yapmış olduğu paylaşımı Gebze’de gündem olan Sayın Av. Burak Uluköylü adeta tüm iktidar mensuplarına ‘Hukuk dersi’ verdi.

METRUK BİNAYI YIK, MAHKEME KARARI SONRADAN GELİR” başlıklı yazısından Sayın Av. Burak Uluköylü Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler’e seslenerek, “METRUK BİNAYI YIK, MAHKEME KARARI SONRADAN GELİR’ zihniyetine ne oldu Sayın Mustafa GÜLER Kaymakamım? Demek ki neymiş “HUKUK HERKESE LAZIMMIŞ

Ne oldu, daha ne kadar sabredeceğiz, Gebze Kaymakamlığının karşı sokağında, makamınıza 150 mt mesafedeki “Kiev’de Putin Tarafından Bombalanmış” gibi duran ve benim her sabah ofisime giderken rezalet anıtı gibi karşıma dikilen bu yapı daha ne kadar böyle rezil vaziyette durmaya devam edecek. Hiç mi rahatsız etmiyor bu yapının bu şekilde durması?

Sayın Kaymakamım daha dün birlikte katıldığımız bir programda hiçte yeri ve zamanı olmamasına rağmen ‘ülkemiz uçuyor, çok iyi bir ekonomimiz var, bakmayın siz kötü tablolar çizenlere, onlar emellerine ulaşamayacak’ diye sanki iktidar partisinin ilçe başkanı Sayın Recep Kaya görevden alınmışta siz ilçe başkanlığı koltuğuna oturmuşsunuz gibi muhalefeti ima ederek konuşma yapmak zaruretini hissettinizde, bu yapının yaklaşık 7 yıldır bu şekilde METRUK BİNA olarak kalmasından hiç mi rahatsız olmadınız Sayın Mustafa Güler kaymakamım. Lütfen Kudretini Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yasalarından alan bir bürokrata yakışır şekilde asli göreviniz olan Gebze halkına hizmeti yaparken siyasi atmosferdeki basınçtan etkilenmeden basiretli hareket etmeniz gerektiğini hatırlamak istiyorum” dedi.

Sayın Av. Burak Uluköylü’nün bu sözleri üzerine Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler’in ne diyeceğini merakla bekliyor.

Yazının başında da belirttiğim gibi Sayın Av. Burak Uluköylü’nün ne diyeceğini herkes merak ediyor.

Bu yazı toplam 925 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi