HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Uluköylü ezberleri bozmaya devam ediyor

Uluköylü ezberleri bozmaya devam ediyor

 

31 Mart 2019 yerel seçimleri öncesinde kendisiyle tanışmıştım.

 

Bizleri ilk olarak CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Şahin Yılmazel ilk tanıştırdı.

 

Tanıştığımız ilk zamanlardan bugüne kadar her zaman beyefendi ve samimiyetiyle takdir toplayan örnek bir aile babası ve mesleğinde son derece başarılı bir avukat.

 

Yerel seçimlerin ardından İyi Parti İl Yöneticisi oldu.

 

İyi Parti İl Yöneticisi olduktan sonra o süreçte çok görüşemedik.

 

Ardından İyi Parti Gebze İlçe Başkanı olduktan sonra kendisiyle daha çok görüşme fırsatımız oldu.

 

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı olduktan sonra ilçe binasında kendisiyle karşılaştığımızda çok mutlu olmuştum.

 

İlçe başkanı olmuş olan biri olarak annesi, babasıyla ve eşiyle birlikte ilçe binasında poz vermesi hiçbir zaman unutamam.

 

Ne iş yaparsanız yapın veya siyaset yapmaya karar vermişseniz ailenizin desteği çok büyüktür.

 

Ailesinin desteği ilk günden beri alan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü o gün bugündür tüm ezberleri bozmaya devam ediyor.

 

İlk olarak ilçe binasını daha güzel ve daha merkezi bir yere taşıyan Sayın Av. Burak Uluköylü’nün en büyük talihsizliği ise pandeminin başlaması oldu.

 

Ancak pandemiye rağmen boş durmayan Sayın Av. Burak Uluköylü pandeminin ilk başladığı günlerde tüm ilçe yönetimi, kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyeleri ile birlikte partililerei teker teker telefonla aradı.

 

Pandemi nedeniyle partililerin bir ihtiyaçları veya taleplerini olup olmadığını soruldu.

 

Ardından İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Sayın Kayhan Özler ve Sayın Birol Elüstü ile gayet uyumlu ve sürekli istişare halinde olan Sayın Av. Burak Uluköylü meclis toplantılarını da sıkı sıkı takip etmeye başladı.

 

Son olarak ise İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i Gebze’de son derece güzel ve başarılı bir şekilde ağırlayan Sayın Av. Burak Uluköylü artık sadece Gebze’de değil tüm Kocaeli’de de konuşulmaya başlanan bir isim oldu.

 

Zaman zaman İzmit veya Kartepe’ye gidiyorum.

 

İzmit veya Kartepe’de bulunan siyasilerle bir araya geldiğimde ilk sordukları soru ‘İyi Parti’nin ilçe başkanı Burak Uluköylü’yü tanıyor musun?’ diye soruyorlar.

 

 

Tanıştığımız ilk günden bugüne kadar kendisiyle tanışmaktan büyük onur ve mutluluk duyduğum(Burada bir parantez açmak istiyorum Sayın Av. Burak Uluköylü tanışmama vesilesi olan CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Şahin Yılmazel’e de bir kez daha teşekkür ediyorum.) İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü sadece Gebze’de değil tüm Kocaeli’de ezberleri bozmaya devam ediyor.

 

Bilindiği üzere önceki gün Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk, iki büyük eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi'nin dün 98’nci kuruluş yıldönümü idi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 98’nci kuruluş yıldönümü vesilesiyle tüm Kocaeli’de kimsenin yapmadığını yine İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü yaparak ezberleri bozdu.  

 

Millet İttifakı’nın en güzel örneğini sergileyen İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü, meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri ile birlikte CHP Gebze ilçe binasına gitti.

 

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Av. Burak Uluköylü ve İyi Partililer CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan ile bir araya gelerek çok da güzel bir Atatürk portesi hediye ederek CHP’nin kuruluş yıldönümünü kutladılar.

Bu yazı toplam 1159 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi