HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Tüm gözler Harun Özgür Yıldızlı’da

Tüm gözler Harun Özgür Yıldızlı’da

Milletvekili adaylığı için Genel Merkez'le temaslarını sürdüren ve istifası beklenen MHP Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt istifa etti.

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Kurt, İl Başkanlığı görevini devralacak olan Başkan Vekili Mehmet Nuri Demirbaş'a da başarılar diledi.

 

İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız 15 Ocak’ta gerçekleştirilecek il kongresinde yeniden aday olmayacak.

 

Milletvekili adayı olması beklenen Şanbaz Yılıdız yayınladığı bir mesajla partililerine veda etti.

 

En geç haziran ayında yapılması beklenen 2023 seçimleri için il başkanları teker teker ya istifa ediyorlar ya da kongrede aday olmayacaklarını açıklıyorlar.

 

Kocaeli’de tüm gözler ve dikkatler ise CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’ya çevrilmiş durumda.

 

CHP’li Harun Özgür Yıldızlı’nın milletvekili aday adaylığı için önümüzdeki salı gününe kadar istifa etmesi gerekiyor.

 

Önceki akşam olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirilen CHP Kocaeli İl Örgütü’nde Harun Özgür Yıldızlı’nın istifası ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

 

CHP’li Harun Özgür Yıldızlı’nın istifa edip etmemesini CHP’liler başta olmak üzere diğer tüm partililer merak ediyor.

 

CHP’nin iktidar olacağı bir seçimde Harun Özgür Yıldızlı milletvekili aday adaylığı için istifa mı edecek yoksa iktidara olacak olan partisinin il başkanı mı olarak kalacak?

 

Buna karar verecek olan elbette ki Harun Özgür Yıldızlı’dır.

 

Ancak daha öncede ifade ettiğim gibi CHP Kocaeli İl Örgütü’nde Harun Özgür Yıldızlı’nın bu seçimde bence partisinin başında kalmalı.

 

Ülkenin kaderini belirleyecek olan bu tarihi seçimde Kocaeli’ni bu seçime en iyi Harun Özgür Yıldızlı hazırlar ve seçimi başarıyla götürür.

 

Görev süresi boyunca ortaya koyduğu performans ve harcadığı emek sayesinde kim ne derse desin tüm CHP’lilerin yanı sıra kamuoyunda da CHP’yi sahaya indiren il başkanı olarak Harun Özgür Yıldızlı konuşuluyor.

 

Parti içindeki yaşanan tüm tartışmaları ve iç çekişmeleri hiçbir zaman kamuoyu önünde yapmayan, her zaman birlik ve beraberlik görüntüsü veren Harun Özgür Yıldızlı’nın CHP’nin iktidarında il başkanı olmayı hak ediyor.

 

 

Bu yazı toplam 705 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi