HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Treni kaçırmamalıyız

Treni kaçırmamalıyız

Geçtiğimiz gün Gebze Berberler ve Kuaförler Esnaf-Sanatkârlar Odası Başkan Metin Yaşar arayarak salı günü yapacakları toplantıya davet etti.

 

Toplantı için dün sabah erkenden gazeteden çıkıp toplantının olacağı Kent Fırın Cafe’nin yolunu tuttum.

 

Gebze Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Aydemir ve oğullarının işlettiği Kent Fırın Cafe’nin Beşevler Mahallesi’ne hem canlılık hem de Kent Fırın’ın kaliteli ve lezzetli ürünlerini sunma anlamında çok yerinde bir hizmet olmuş.

 

Kent Fırın Cafe’ye vardığımda Gebze Berberler ve Kuaförler Esnaf-Sanatkârlar Odası Başkan Metin Yaşar’ın önceden gelerek toplantı için son hazırlıkları yaptığını gördüm.

 

Metin Yaşar ile selamlaşıp hâl hatır sorduktan sonra toplantının konusuyla ilgili olarak bilgim almak istedim.

 

Her zamanki gibi samimi ve içtenliği ile, “Hanifi Bey hala odaya gelip hayırlı olsun ziyaretinde bulunmadınız. O nedenle size toplantının konusunu şimdilik söylemiyorum” dedi.

 

Karşılıklı gülüştükten sonra toplantıya katılan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i karşıladık.

 

Toplantı başlamadan önce Kent Fırın Cafe’nin son derece lezzetli ve doğal ürünlerinden olan kahvaltımızı yaptık.

 

Kahvaltı devam ederken Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yanına çağırarak, “Hanifi Bey odamızla ilgili olarak yazmış olduğunuz köşeyi okudum. Ticaret odası araştırma yapsın diyorsunuz. Al sana araştırma. Gebze Ticaret Odası olarak nerede davet ediliyor veya orada olmamız gerekiyorsak oradayız” dedi.

 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de gülüşüp kahvaltıya devam ettik.

 

Kahvaltının ardından ilk olarak Gebze Berberler ve Kuaförler Esnaf-Sanatkârlar Odası Başkan Metin Yaşar konuşarak geçtiğimiz günlerde Ankara’da yapılan bir yarışmaya oda olarak katıldıklarını ve büyük başarılar elde ettiklerini söyledi.

 

Yarışmanın sonunda da Gebze 82 pankartı açtıklarını ifade eden Metin Yaşar, “Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in Gebze’nin il olmasıyla ilgili olarak yaktığı meşaleyi bizler bir nebze de olsa her yere taşımalıyız.”

 

Metin Yaşar’ın ardından konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de Gebze’nin büyükşehir statüsünde il olması ile ilgili yine rakamlar ortaya koyarak açıklamada bulundu.

 

Başkan Çiler, son olarak Cumhuriyet’in yüzüncü yılında yüz il olma trenini kaçırmamız gerektiğini ifade etti.

 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’i zaman zaman eleştirdiğim veya bazı konularda aynı görüşte olmadığım zamanlar oluyor.

 

Lakin Gebze’nin büyükşehir statüsünde il olmasıyla Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e sonuna kadar katılıyorum.

 

Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında yüz il olma trenini kaçırırsak Gebze uzun bir süre bu treni yakalamaz.

 

 

Bu yazı toplam 788 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi