HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Teşekkürler….

Teşekkürler….

Madem bu aralar teşekkür etmeye başladım bugün de köşemde bazı isimlere teşekkür etmek istiyorum.

 

Önceki gün yenilenen Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün resmi açılış programına katıldım.

 

Program öncesi gazeteci arkadaşlar sohbet ederken Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sayın Yaşar Çakmak yanımıza gelerek selam verdi.

 

Gazeteciler görür görmez Sayın Yaşar Çakmak, “Siz soru sormaya başlamadan izninizle ben birkaç şey söyleyeyim.

 

Hanifi kardeşim geçen günkü köşe yazında belirttiğin bıçaklı özel halk otobüsü sürücüsü ile ilgili bizzat konuyla ilgilendim.

 

O sürücü ile ilgili olarak cezai işlem yapıldı. Bu tür sürücülerle ilgili belediyemizin bu yaptırımı var. Onun dışında yapabileceğimiz pek bir şey yok.

 

Ancak bu konuyla ilgili olarak yapılması gereken uzun vadede sürücülere eğitimler verilerek bu tür davranışların önüne geçilebilir.

 

Belediyemize ait otobüslerdeki sürücülerimize düzenli olarak bu eğitimleri veriyoruz.”

 

Öncelikle Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sayın Yaşar Çakmak’a yaşanan olayla ilgilendiği için teşekkür ederim.

 

Gebze’de ikamet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Sayın Yaşar Çakmak’ın gibi isimlerin daha da çok olmasını diliyorum.

 

Öte yandan yenilenen Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü için Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler ve daha nice ismini yazamadığım kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum.

 

Yenilenen Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü ile ilgili olarak en güzel sözü ise Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Sayın Şefik Aygöl söyledi.

 

Sayın Şefik Aygöl’ün de dediği gibi, “Gebze halkı her şeyin en iyisini hak ediyor.”

 

Son teşekkürü ise Logo Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Tuğrul Tekbulut ve Bütün Çocuklar Bizim Derneği Kurucusu Sayın Leyla Tekbulut’a etmek istiyorum.

 

Birer eğitim gönüllüsü olan Sayın Mehmet Tuğrul Tekbulut ve Sayın Leyla Tekbulut Gebze Atatürk İlkokulu Kütüphanesi’ni yaparak örnek bir davranışta bulundular.

 

Dün yapılan kütüphanenin açılışa katıldım.

 

Açılış programında konuşan Logo Yazılım Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Tuğrul Tekbulut, “Gebze’deki sanayicilerin Gebze’ye daha çok katkısı olması gerekiyor.”

 

Evet, Sayın Mehmet Tuğrul Tekbulut’un sözünden yola çıkarak sadece sanayicilerin değil Gebze sayesinde bugün servetine servet katanların ve Gebze sayesinde makam, mevki sahibi olanların Gebze’ye daha çok şey katmaları gerekiyor.

Bu yazı toplam 891 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi