HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Teşekkürler…

Teşekkürler…

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle geçtiğimiz Cuma akşamı CHP Darıca İlçe Örgütü ve Çayırova İlçe Örgütü Fener Alayı yürüyüşü gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen fener alayı yürüyüşlerinden hangisine katılma konusunda kararsız iken CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Sayın Hikmet Koçoğlu’nun daveti üzerine Darıca’daki yürüyüşe katıldım.

CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Sayın Hikmet Koçoğlu ile birlikte yürüyüşün başlanacağı Darıca Çınaraltı Meydanı’na gittiğimde çok güzel bir tablo ile karşılaştım.

Darıca Çınaraltı Meydanı’nda toplanan yüzlerce genç, yaşlı, erkek, kadın ve kadın ellerinde bayrak ve fenerlerle bekliyorlardı.

Meydandaki tanıdık birkaç isimlerle selamlaşıp ayaküstü sohbet ettikten sonra yürüyüş için yavaş yavaş hareket edilmeye başlandı.

Yürüyüş son derece iyi organize olan CHP Darıca İlçe Örgütü ve vatandaşlar sloganlar, marşlar ve fenerlerle birlikte CHP Darıca İlçe binasının önüne kadar geldi.

Gerçekleşen yürüyüşte dikkatimi çeken tanıdık CHP’liler dışında daha önce hiç CHP’nin etkinliğinde görmediğim veya tanımadığı yüzler ve simaların olması idi.

Yürüyüş boyunca söylenen marşlar ve ses düzeni dışında hiçbir sorun yaşanmadı.

CHP Darıca İlçe binasının önünde de saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş’ın konuşmasından sonra etkinlik sona erdi.

Yürüyüşün sonunda CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Sayın Hikmet Koçoğlu ve CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sayın Ali Yapa’nın daveti üzerine çay içmeye gittim.

Çay içmeye giderken CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Sayın Hikmet Koçoğlu’na yürüyüşü nasıl bulduğunu sorunca, “Son derece güzel bir yürüyüş oldu. İyi ki gelmişiz moralim yerine geldi.”

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Sayın Ali Yapa da yürüyüşle ilgili olarak, “Gayet güzel ve coşkulu bir yürüyüş oldu.”

Yürüyüşle ilgili olarak bende başta yürüyüşün gerçekleşmesinde büyük emeği olan CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve ilçe yönetimine, ilçe kadın kolları başkanı Sayın Hilmiye Selçuk ve yönetimine, ilçe gençlik kolları başkanı Sayın Ümit Kızılbuğa ve yönetimine, CHP Darıca Belediyesi Meclis üyeleri ve yürüyüşe katılarak destek ve güç veren CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Sayın Ali Yapa ve Sayın Hakan Altıparmak’a, CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Sayın Hikmet Koçoğlu’na, CHP Kocaeli İl Yöneticisi Sayın Özgür Çelik’e, CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Sayın Salih Zeki Karakadılar ve yönetimine, CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan’a, yürüyüşe katılan tüm CHP’liler ve vatandaşlara teşekkür ediyorum.

Son olarak ise buradan Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Kara’ya bir çağrıda bulunmak istiyorum.

Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Kara, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün iki büyük eserinden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanını hem de Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine davet edilmemesinin nedenini merak ediyorum.

CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş’ın Darıca’daki Cumhuriyet Bayramı törenlerine davet edilmemesi unutulmuş veya bilmeyerek yapılmış bir davranış olarak görmek mümkün değil.

Yaşanan bu talihsiz olayla ilgili olarak başta Darıca Kaymakamı Sayın Yüksel Kara olmak üzere ilgililerin bir açıklama yapmasını diliyorum.

Bu yazı toplam 1010 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi