HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Şimdiden teşekkür ederim

Şimdiden teşekkür ederim

Bugün, ülkemizin ve dünya tarihinin akışını değiştiren Çanakkale destanın 107. Yıldönümü.

 

18 Mart 1915’de Çanakkale’de Türk ordusunun kazandığı zafer, üzerinden değil yüz yıl, yüzlerce yıl geçse bile tarihin yazdığı en büyük zaferlerden ve en görkemli kahramanlık destanlarından birisi olarak anılmaya devam edecektir.

 

Farklı farklı etnik milliyetlerden oluşan milyonlara ulus olma bilincinin aşılandığı, Anadolu halkının topuyla, tüfeğiyle, kanıyla canıyla verdiği bu büyük mücadele Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün tarih sahnesine büyük bir askeri deha ve çok güçlü bir lider olarak çıkışı açısından da ayrı bir öneme sahiptir.

 

18 Mart 1915’de Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü vesilesiyle bu akşam Gebze Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde bir program gerçekleştirilecek.

 

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde saat: 18.30’da gerçekleştirilecek olan programa ben de katılacağım.

 

Gebze Ticaret Odası’nın bu programı yapmasından son derece mutlu olduğumu belirtmek isterim.

 

Çünkü bilindiği üzere bu tür özel günler için kaymakamlık ilçe milli eğitim müdürlüklerine ilçe milli eğitim müdürlükleri de bir okula görev vererek bu günler anılır veya kutlanırdı.

 

Şahsen katıldığım bazı programların çok güzel ve günün anlamına uygun şekilde gerçekleştiğine şahidim.

 

Ancak bazı programların (Bunu söylerken bir kurum veya kuruluşlu zan altında bırakmak istemem) günün anlam ve önemini uygun olarak yapılmadığına çoğu kez üzülerek şahit oldum.

 

Bu manada Gebze Ticaret Odası’nın 18 Mart 1915’de Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümü vesilesiyle böyle bir program gerçekleştirmesi son derece yerinde bir karar olmuş.

 

Gebze Ticaret Odası’nın böyle bir programa ev sahipliği yapması demek Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nın (Yani Eski Gebze olarak bilinen) tüm protokolün ve davetlilerin katılması demektir.

 

Bu manada bu programın gerçekleşmesi için şimdiden başta Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler’e ve yönetim kuruluna, programa gelecek olan tüm davetlilere teşekkür ediyorum.

 

Ama en çok teşekkürü de Gebze Ticaret Odası’nın emektar, özverili ve fedakâr olan temizlikçisinden, güvenlik görevlisine kadar tüm oda personeline teşekkür etmek istiyorum.

 

Çünkü bu akşam gerçekleştirilecek olan ve emimin herkesin son derece beğeneceği bu programın gerçekleşmesinde büyük emeği olacak olan Gebze Ticaret Odası’nın emektar, özverili ve fedakâr olan personelinin büyük katkısı olacaktır.

 

Bu yazı toplam 990 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi