HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Recep Kaya’yı davet ediyorum

Recep Kaya’yı davet ediyorum

Didim’de 2 gün süren Yerel Medya Kurultayı’ndan döner dönmez ayağımın tozuyla Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısına katıldım.

 

Didim’deki kurultayla ilgili olarak ilerleyen günlerde yine bir dizi değerlendirme ve görüşlerim olacak.

 

Ancak hazır gündem Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen basın toplantısı iken toplantı ile ilgili olarak bir görüş belirtmek isterim.

 

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı tarafından dün düzenlenen basın toplantısında dikkatimi çeken ilçe başkanı Recep Kaya’nın kâğıda bakarak konuşması oldu.

 

Kendi deyimiyle beş dönemdir ilçe başkanlığı yapan ve siyasetin içinden gelen Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya bir takım rakamlar dışında hep kâğıda bakarak konuştu.

 

Yapılan faaliyetler aşağı yukarı ziyaretler, toplantılar ve bir dizi görüşmeler dışında bir faaliyet göremedim.

 

Malum pandemi nedeniyle sadece iktidar partisi değil hiçbir parti bir çalışma veya faaliyet yapamadı.

 

Ancak bunları söylemek için bile sürekli kâğıda bakarak konuşan bir ilçe başkanı profili Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya’ya yakışmadı.

 

Oysa kâğıda bakmadan yaptığı konuşmalarda Sayın Recep Kaya’nın daha net ve kendinden emin konuştuğunu gördüm.

 

Toplantıda diğer bir dikkatimi çeken konu ise Sayın Recep Kaya’nın Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz ile ters düşme gibi bir durumunun olmadığını ifade etmesi.

 

Basın mensupları sormadan kendisinin bu konuyla ilgili olarak açıklama yapması ister istemez akıllara ateş olmayan yerden duman çıkmaz sözünü getirdi.

 

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya Sayın Zinnur Büyükgöz ile arasında bir sorun yoksa bunu neden ifade etme gereğini duydu?

 

Öte yandan Sayın Recep Kaya’nın bu açıklaması ile Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’e söz hakkı düştüğünün farkında mıdır?

 

Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’ün de çıkıp Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya ile arasında bir ters düşme veya sorun olmadığını ifade etmesi durumunda başta Ak Partililer ve kamuoyu nerden çıktı bu diye sormaz mı?

 

Son olarak toplantının soru cevap kısmında kendisiyle halen küs olduğum Sayın Ömer Kavran’ın sorduğu soruya karşın Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya CHP’nin kazandığı belediyelere mahvettiği yönünde bir cevabı oldu.

 

Buradan Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya’ya bir çağrıda bulunmak istiyorum.

 

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Sayın Recep Kaya sizinle önceden belirlediğimiz gün ve saatte CHP’nin kazanmış olduğu büyükşehir belediyelerini ziyaret etmeye var mısınız?

 

Sizinle birlikte gidip o CHP’li belediyelerin sizin deyiminizle nasıl mahvedildiğini görmeye gelir misiniz?

 

Sayın Recep Kaya bu davetime en kısa zaman cevap vermenizi bekliyorum.

Bu yazı toplam 931 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi