HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Recep Kaya yenildi

Recep Kaya yenildi

Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın önceki akşam basın mensuplarıyla iftar programında bir araya geldi.

İftar programına gazetemizin genel yayın yönetmeni Ahmet Zeki Ayar ile birlikte katıldım.

Gebze Eskihsar’da bulunan Hisartepe Garden adlı yerdeki iftar programına gittiğimizde gördüğüm ilk şey katılımın az olması.

Geçmişte Ak Parti’nin bu tür davetlerinde erkenden gitmek gerekiyordu ki yoksa oturacak yer bulamazdınız.

Ancak Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın son iftar programında katılımın az olduğu gözlerden kaçmadı.

İlçe başkanı Recep Kaya, il kadın kolları başkanı Yasemin Özdemir, ilçe gençlik kolları başkanı Enes Altuntaş ve ilçe kadın kolları başkanı Habibe Yıldırım Çırak ile birlikte tüm masaları teker teker ziyaret etti.

Ak Partili başkanları ziyaret ettikleri masalarda gazetecilerle birlikte bol bol da fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi.

Ardından okunan ezanla birlikte oruç tutanlar oruçları açıp bir süre sohbet ederek ilçe başkanı Recep Kaya da kısa bir konuşma yaparak basın mensuplarına teşekkür etti.

İlçe başkanı Recep Kaya Trabzonspor maçı nedeniyle konuşmasını çok uzun tutmayacağını belirterek kısa bir teşekkür ve afiyet olsun konuşması yaptı.

İftar programında en çok dikkatimi çeken husus ise Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Gebze Belediyesi’nden kimsenin programda olmaması idi.

İftar programı Ak Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nın olmasına rağmen Zinnur Büyükgöz’ün programa neden katılmadığını merak ettim.

Uzun zamandır Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya ile Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün aralarının iyi olmadığını hatta çok soğuk olduğunu duyuyordum.

Önceki akşamki iftar programında da Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün olmaması acaba ikilinin aralarının açık olmasından mı kaynaklı diye düşündüm.

Aksi halde basın mensupları ile gerçekleştirilen bir iftara Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün katılmamasının nedeni ne olabilir.

Tabi şimdi hem Gebze Belediyesi hem de Ak Partililer başka program veya nedenlerden dolayı Zinnur Büyükgöz’ün programa katılmadığını ifade edecekler.

Ancak son derece hoş olmayan bir davranışla (Trabzonspor maçı bahanesiyle) iftar programını oldubittiye getiren Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya acaba Zinnur Büyükgöz’ün program katılmamasının nedeni sorusuna ne cevap verirdi?

Önceki akşam Trabzonspor maçta kazanan takım oldu.

Lakin Recep Kaya oldubitti iftar programı ve Zinnur Büyükgöz gelmemesi nedeniyle yenilen taraf oldu.

 

Bu yazı toplam 1178 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi