HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Ortak paydamız Gebze…

Ortak paydamız Gebze…

Dün uzun zamandır söz verdiğim halde bir türlü yapamadığım bazı ziyaretleri yaptım.

Gebze Belediyesi’ne yaptığım ziyaretlerde ilk olarak Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Dursun Ali Arslan’ı ziyaret ettim.

Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Dursun Ali Arslan’ın özel kalem müdürü iken vermiş olduğum ziyaret sözünü ancak dün yapmış olmamdan dolayı bir kez daha Sayın Dursun Ali Arslan’dan özür diliyorum.

Sayın Dursun Ali Arslan ile güzel bir sade kahve eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Ne yalan söyleyeyim dışarıdan bakıldığında aksine son derece samimi ve keyifli bir sohbeti olan Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Dursun Ali Arslan’a kırk yıl hatırı olan kahvesi ve sohbeti için teşekkür ederim.

Sayın Dursun Ali Arslan’da belediye ile ilgili ve yaptıkları hizmetlerle görüşlerimi ifade ettim.

Kendisi de son derece samimi ve içten bu görüşlerimi dinleyerek, “Bu konuda haklısınız lakin şunu bundan dolayı yapılıyor” veya “Bu konuda galiba eksik veya tam bilgi sahibi değilsiniz. Konunun özetini şu şekilde” diyerek son derece önemli ve verimli bilgiler verdi.

Sayın Dursun Ali Arslan’ın ortak olduğumuz en önemli konu ise bu ziyaretleri daha sık ve daha uzun tutma.

Bir kez daha Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Dursun Ali Arslan’a nezaketi, hoşgörüsü ve samimiyeti için teşekkür ederim.

Sayın Dursun Ali Arslan’ın odasından çıkar çıkmaz yine uzun zamandır ziyaret etme sözü verip bir türlü ziyaret edemediğim Gebze Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Mecit Keskinoğlu’nu ziyaret ettim.

Gebze Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sayın Mecit Keskinoğlu da son derece samimi ve içten bir karşılama ile ağırladı.

Sayın Mecit Keskinoğlu’nun Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü olduktan sonra yaşanan bazı değişiklikler ile ilgili görüşlerimi ifade ettim.

Gebze Belediyesi ile yine bazı görüşlerimi Sayın Mecit Keskinoğlu’nu da söyledim.

Sayın Mecit Keskinoğlu da bu görüşlerimle ilgili son derece samimi ve içten bir şekilde beni bilgilendirdi.

İşin özeti bu tür ziyaretleri yapmak hem benim açından hem de umarım Sayın Dursun Ali Arslan ve Sayın Mecit Keskinoğlu açısında verimli geçmiştir.

Gebze Belediyesi’nde her iki değerli isme de söylediğim gibi bu ziyaretlerin artarak daha sık aralıklarla yapılmasını diliyorum.

Sonuçta gazeteciler olarak, belediyede görevli olan başkan yardımcıları veya birim olsun hepimizi ortak paydası Gebze.

Bugün Gebze Belediyesi’nin bir başarısı veya yapmış olduğu güzel bir çalışma olursa bundan en çok gurur duyacak olan başta belediye başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz ve ekibi başta olmak üzere Gebze’de yaşayan bir gazeteci olarak ben olacağım.

Bu nedenle Gebze Belediyesi Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz başta olmak üzere tüm belediyedekilere çağrım Gebze basınıyla daha sık ve daha çok bir araya gelinmesini diliyorum.

Gazeteciler olarak bizler de en az sizin kadar Gebze Belediyesi’nin başarılı ve Gebze’nin daha yaşanabilir bir kent olmasını diliyoruz.

 

Bu yazı toplam 864 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi