HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Ömer Faruk Gergerlioğlu

Ömer Faruk Gergerlioğlu

HDP Kocaeli Milletvekili Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu dün gazetemizi ziyaret etti.

 

Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu’na HDP Kocaeli İl Eşbaşkanları Sayın Leyla Aygün ve Sayın Mehmet Selim Akboğa, HDP Gebze İlçe Başkanı Sayın Meryem Uslu ve Gergerlioğlu’nun danışmanı Sait Demirkaya eşlik etti.

 

Hal hatır sorulmasının ardından çayların söylenmesiyle de birlikte başladık koyu bir sohbete.

 

HDP Kocaeli Milletvekili Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu ziyaretinde mecliste en çok soru önergesi veren üçüncü milletvekili olduğunu söyledi.

 

Sordukları sorulara cevap alamadıklarını ifade eden Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Sedat Peker Süleyman Soylu çekişmesini izlediğiniz bir devlet manzarası var.”

 

Bu manzara karşısında hiçbir savcının da hareket geçmediğini ifade eden Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Çok üzücü bir tablo.”

 

Sedat Peker’in söylediklerini kendilerinin yıllardır ifade ettiğini belirten Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Sedat Peker’in başına gelenler muhaliflerin başına sürekli geliyor.”

 

Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu ile daha birçok konu hakkında görüş alışverişinde bulunduk.

 

Ülke gündeminden konuşunca malum konu CHP’ye de geldi.

 

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun son zamanlarda cesurca adımlar attığını ifade eden Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu, CHP’nin Türkiye’nin tüm sorunlarını çözeceğini açıkça ifade etmesi gerektiğini belirtti.

 

 

Türkiye’nin normalleşmesi için CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yaptığı açıklamaların son derece önemli olduğunu ifade eden Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu, “Kemal Beyin ülkenin normalleşmesi için son derece dikkatli bir yol izliyor. Hem partisi içerisinde hem de ülkedeki tüm dengeleri gözeterek adımlarını atıyor.”

 

Türkiye’nin bu iktidarı daha fazla taşıyamadığını ifade eden Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu, olası bir erken seçim olarak da 2022 yılının kasım veya ekim ayına işaret etti.

 

HDP Kocaeli Milletvekili Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu uzun zamandır tanıyan ve takip eden bir gazeteci olarak şunu diyebilirim.

 

Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun cezaevine girmesi vermiş olduğu mücadeleden vazgeçeceği sananlar büyük yanılgı içerisine girmişler.

 

Cezaevinden çıkan HDP Kocaeli Milletvekili Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu kaldığı yerden mücadelesini daha bir kararlıkla yürütüyor.

 

HDP Kocaeli Milletvekili Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu’na hem Türkiye’de hem de Kocaeli’de artan bir sempatisi var.

 

Artan bu sempatinin Sayın Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun cezaevinden çıktıktan sonra da daha da arttı.

Bu yazı toplam 927 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi