HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

O makam Şener Doğan’a yakışır

O makam Şener Doğan’a yakışır

 

 

Dün gazetede işimin başında iken bir yakınımdan telefon aldım.

 

Telefonun ucundaki kişi (ismini verip vermem konusunda kendisinde izin almadığım için ismini vermeyeceğim) Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Rasim Çelik'in Ankara’ya bir göreve getirildiğini söyledi.

 

Konuyla ilgili olarak ufak bir araştırma yaptım.

 

Ancak konuyla ilgili olarak aradığım bazı kişiler de bir şey duyduklarını ancak bu akşam saatlerinde netleşeceğini ifade ettiler.

 

Bunun üzerine ben de bu konuyu haber yapmadım.

 

Haber kaynaklarımın dediği gibi akşam saatlerinde Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Rasim Çelik'in Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atandığı bilgisi geldi.

 

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Rasim Çelik uzun zamandır Kocaeli’de il milli eğitim müdürlüğü görevinde bulunuyordu.

 

Bazı eğitimcilere göre görevinde başarılı bazı eğitimcilere göre son derece başarısız bir il müdürlüğü yapan Sayın Rasim Çelik’e yeni görevinde başarılar dilerim.

 

Sayın Rasim Çelik’in ardından şimdi herkesin merak ettiği Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürünün kim olacağı.

 

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürünün kim olacağına tabi şimdiden bilinmiyor.

 

Ancak benim önerim var.

 

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü gibi önemli bir görevi yapacak olan isim hiç şüphesiz Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan’ın taa kendisidir.

 

Zaman zaman Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan’ı eleştirdiğim konular olmuştur.

 

Ancak Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan’ın daha önce Çayırova’da ardından da Gebze’de görev yaptığı dönemlerde eğitimde bir ilerleme sağlandı.

 

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan’ın özellikle Gebze’de yeni eğitim kurumlarının yapılması ve eğitimde bir kalitenin gelmesinde emeği çok büyük.

 

Gebze’deki tüm sendika temsilcileri başta olmak üzere eğitim camiasıyla sürekli iletişim halinde olan Sayın Şener Doğan’ın Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini başarıyla yerine getireceğine hiç şüphem yok.

 

Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan’ın il milli eğitim müdürü olması Gebze için de bir artı değer olur.

 

Eğitim camiasının içinden gelen ve eğitimin tüm sorunlarına hakim olan Sayın Şener Doğan’ın bu göreve gelmesini çok isterim.

 

Olur, mu derseniz?

 

Neden olmasın?

Bu yazı toplam 900 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi