HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Ne farkınız kaldı?

Ne farkınız kaldı?

İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Sayın Cem Şakoğlu ile bir türlü tanışamadım.

 

Ancak Sayın Cem Şakoğlu’nun adını sürekli duyuyorum.

 

İzmit Belediyesi adına zaman zaman yaptığı basın açıklamalarını okuyunca Sayın Cem Şakoğlu’nun bu açıklamaları nasıl yapar diye kendi kendime düşünüyorum.

 

Sayın Cem Şakoğlu’nun bu tür beni şaşırtan açıklamalarıyla ilgili rahatsızlığımı İzmit Belediyesi Koordinatörü Sayın Ozan Aksu’ya da Darıca’daki bir açılışta ayaküstü söylemiştim.

 

Ancak galiba İzmit Belediyesi’nde iktidar mensuplarının da dediği gibi ne yazık ki bir yönetmeme veya otorite boşluğu var.

 

Basın Danışmanı Sayın Cem Şakoğlu’nun her zaman bir pot kıracağını eminimdim.

 

Sayın Cem Şakoğlu’nun son olarak Şehri İzmit Kafe’nin açılışında yaptığı hareket nedeniyle hem İzmit Belediyesi Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’i hem de CHP’liler zor durumda bıraktı.

 

Önceki gün gerçekleşen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında Sayın Şakoğlu’nun yapmış olduğu hareket gündeme geldi.

 

Konuyla ilgili olarak CHP Grup Başkanvekili Sayın Engin Taşdemir, “Dün danışmanınızın yaptığı hareketi böyle bir şey yapmışsa yazıklar olsun bunları savunmayacağız. Ben onun adına özür diliyorum.”

 

Yapılan hareketle ilgili olarak Sayın Şakoğlu ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Üzerine basa basa söylüyorum ki ben o hareketi yaptım ve asla inkar etmiyorum. Ve şunu da söylemem gerekli ki bundan da asla pişman falan da değilim.”

 

İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Sayın Cem Şakoğlu’na ve İzmit Belediyesi yetkililerine seslenmek istiyorum.

 

Yapmış olduğunuz bu hareketiniz ve daha sonra yapmış olduğunuz pişman olmadığınızla ilgili açıklamanızdan sonra şunu sormak istiyorum.

 

Bu milletin a.ına koyacağız” diyen Cengiz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Cengiz’den ne farkınız kaldı.

 

İzmit Belediyesi Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet başta olmak üzere tüm CHP’lileri zor durumda bırakmak hangi akla ve mantığa uyar?

 

Sayın Cem Şakoğlu’nun bu daha ilk pot kırması.

 

Zamanla daha ne pot kıracak olan Sayın Cem Şakoğlu’nun halen daha o görevde durmasına mı?

 

Ona da Sayın Fatma Kaplan Hürriyet karar verecek.

Bu yazı toplam 1036 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi