HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Merhaba

Merhaba

Bundan tam 22 yıl önce ‘Merhaba’ diyerek yayın hayatına başladı Yeni Haber Gazetesi.

O tarihten beri Yeni Haber Gazetesi adeta bir okul gibi birçok gazeteci yetiştirdi.

Merhum İsmail Kadı’nın kurmuş olduğu Yeni Haber Gazetesi kurulduğu günden beri gazetecilik meslek ilkeleri doğrultusunda yayın hayatını sürdürüyor.

Adeta bir ikinci evim olduğum gördüğüm Yeni Haber Gazetesi merhum İsmail Kadı ile mesai yapmış bir gazeteci olarak kendimle gurur duyuyorum.

Merhum İsmail Kadı ile zaman zaman ayrı düşündüğümüz veya bir haberle ilgili olarak tartıştığımız olmuştur.

Lakin bu tartışmalar ve görüş farklılıkları her zaman Yeni Haber Gazetesi’nin daha iyi olması ve daha iyi yerlere gelmesi içindi.

Bugün siz değerli okuyucularımızdan aldığımız güçle gazetemizin başında bulunan genel yayın yönetmeniz Sayın Ahmet Zeki Ayar’ın da büyük destek ve çabaları ile Yeni Haber Gazetesi 22 yaşında.

Kurulduğu ilk günkü heyecanla başta gazetemizin kurucusu merhum İsmail Kadı başta olmak üzere siz değerli okuyucularımıza ve kamuoyuna olan sorumluluğumuzun gereğini yerine getirmeye çalışıyoruz.

Bugün bu gazetede 22 yıldır siz değerli okuyucularımızla buluşuyorsa başta Yeni Haber Gazetesi’ni kuran gazetemizin kurucusu merhum İsmail Kadı ve ardından eşi Sayın Şenel Kadı ve bugün bu geminin genç kaptanı olan gazetemizin genel yayın yönetmeni Sayın Ahmet Zeki Ayar’ın büyük emekleri sayesindedir. 

Bu emekleri için şahsım olarak her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Lakin ben burada mutfakta olan ve sizlerin görmediği gazetemizin diğer kahramanlarına da teşekkür etmek istiyorum.

Genel yayın yönetmeni Sayın Ahmet Zeki Ayar’ın dışında en büyük emeği olan diğer bir isim olan gazetemizin grafik konusunda tartışılmaz en iyisi ve uzmanı Sayın Barış Ayar’a, gazetemizin yazı işleri müdürü ve gazetedeki en sporcusu Sayın Anıl Ayar’a, gazetemizin internet sorumlusu Sayın Arzum Kaymış’a, gazetemizin tasarımı ve grafikeri Sayın Aleyna Sevencan’a, gazetemizin matbaa sorumlu Turgay Çöpoğlu ve Sayın Emirhan Ayar’a ve son olarak bu meslekte bana çok şey öğreten Sayın Aktan Uslu olmak üzere gazetenin dağıtımcısından büfede gazetemizi dizen tüm herkese teşekkür ederim.

Gazetemizin kurucusu merhum İsmail Kadı.

Biliyorum bizi oradan bir yerden izliyorsun.

Hiç merak etme bize bıraktığın ve adeta bir çocuk gibi büyüttüğün gazeten bugün genç bir delikanlı.

Bu genç delikanlı tıpkı bizlere miras bıraktığın gibi ilk günkü yayın çizgisi ve heyecanıyla büyüyor.

Son olarak ise siz değerli okuyucularımız; yayın hayatına başladığı ilk günden beri Yeni Haber Gazetesi’ne vermiş olduğunuz destekler için sonsuz teşekkürler.

Yeni Haber Gazetesi olarak sizlerden aldığımız güçle nice yıllar diliyoruz.

 

Bu yazı toplam 929 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi