HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Lütfen bizden yardım isteyin

Lütfen bizden yardım isteyin

Yoğun bir haftayı daha geride bıraktık.

Gebze Belediye Başkanı Sayın Zinnur Büyükgöz’ün “Hizmet ve Yatırım Gündemi 2019-2021”toplantılarının ardından Gebzespor’un sezon öncesi kurban kesmesi derken haftanın son iki günü ise daha da yoğun geçti.

Önceki gün CHP Genel Sekreteri Sayın Selin Sayek Böke’nin Gebze’deki ziyaretleri vardı.

Dün de CHP Gebze İlçe Örgütü ve Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın basın toplantıları vardı.

CHP Gebze İlçe Örgütü ve Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın basın toplantılarına katılınca fark ettim ki geçmişteki yoğun ve koşturmalı günleri özlemişim.

Dilerim tüm siyasi partiler başta olmak üzere bu tür program ve toplantılara aralıksız devam edilsin.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün basın toplantısını gazetemizin genel yayın yönetmeni Sayın Ahmet Zeki Ayar ile birlikte gittik.

Araçla toplantının olacağı yere gidelim derken baktık geç kalacağız diye aracı park edip yürüyerek toplantının olacağı Antik Cafe’ye yürüyerek gittik.

Basın toplantısı öncesi gazeteci arkadaşlarla sohbet ederken CHP’li bazı ilçe yöneticilerinin bir takım hazırlıklar yaptıklarını gördüm.

Toplantı için slayt gösterimi için yapılan hazırlık devam ederken kahvaltılar yapıldı.

Ardından ilk olarak CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan bir konuşma yaptı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan bir buçuk yılık görev süresi boyunca yaptıkları (pandemi nedeniyle yapamadıklarını da) anlattı.

CHP’li Gökhan Orhan konuşurken CHP’li ilçe yöneticilerinin slayt gösterimi için yaptıkları hazırlık ise halen devam ediyordu.

CHP’li Sayın Gökhan Orhan’ın ardından CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Sayın Saide Arslan Çalışkan konuştu.

CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Sayın Saide Arslan Çalışkan bir saate yakın konuştu.

Söylediği her konu apayrı haber konusu olacak kadar önemli konulardan söz eden CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Sayın Saide Arslan Çalışkan konuştukça gazetecilerin uykusu ve canı sıkıldı.

Bu arada CHP’li ilçe yöneticilerinin slayt gösterimi için yaptıkları hazırlık bitmiş sonunca televizyonda bir takım fotoğraflar gösterilmeye başlandı.

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı’nın toplantı saati de yaklaştıkça gazeteciler birer birer CHP’nin toplantısını terk etmeye başladı.

CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri hepsi birbirinden değerli isimler.

Ancak bir basın toplantısının bile tam olarak yapılmamasının nedenini merak ediyorum.

Geç kalınmış olan bir basın toplantısının bence daha düzenli ve sadece bir kereye mahsus değil sürekli yapılmasını diliyorum.

CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan’a bir çağrıda bulunmak istiyorum.

Bir dahaki basın toplantınız için lütfen ben dâhil tüm meslektaşlarımdan yardım isteyin.

Bu yazı toplam 879 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi