HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Köşker boş durmuyor

Köşker boş durmuyor

Hafta sonu Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden emekli Nilgün Mısırlı ile Gebze Yenikent Mahallesi’ndeki ikamet eden Gebze Kanuni Sosyal Bilimler 12. Sınıf Öğrencisi Burcu Tali’nin cenazeleri ve İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın olağan ilçe kongresi nedeniyle yoğun idi.

İlk olarak Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü’nden emekli Nilgün Mısırlı ile Gebze Yenikent Mahallesi’ndeki ikamet eden Gebze Kanuni Sosyal Bilimler 12. Sınıf Öğrencisi Burcu Tali’ye Allah’tan rahmet acılı ailelerine baş sağlığı diliyorum.

Hafta sonundaki yoğunluktan dolayı kaçırdığım bir hadise daha olmuş.

Gebze Belediyesi önceki dönem başkanı Adnan Köşker Gebze’de bulunan 20 mahalle muhtarı ile kahvaltıda bir araya gelmiş.

Adnan Köşker belediye başkanlığının ardından belediye başkanından daha çok sahada olup her cenaze veya her davet edildiği yere gitmeyi ihmal etmiyor.

2023 seçimleri için milletvekili sıralamasında ilk üç veya ilk beşte olacağını gözüyle bakılan Adnan Köşker’in zaman zaman işyerine ziyaretçiler olduğu gibi ilk kez bu kadar çok sayıda mahalle muhtarı ile bir araya geldi.

Adnan Köşker’in mahalle muhtarları ile ne konuştuğunu öğrenemedim.

Ancak Köşker’in bu tür toplantılara ilerleyen günlerde devam edeceği bilgisine ulaştım.

Gerek STK gerekse birer bir ziyaretler yapan Köşker’in kim ne derse desin kamuoyunda bir karşılığı var.

Adnan Köşker’in AKP teşkilatlarında da halen etkisi ve karşılığı olduğu gibi zaman zaman teşkilat mensuplarıyla da bir araya geldiğini görüyorum.

2023 seçimlerinde AKP’nin milletvekili listesinde Kocaeli’den kimler aday olur veya gösterilir şimdilik bir şey söylemek doğru olmaz.

Ancak milletvekilliği listesinde mevcut milletvekillerinden hiçbirinin olmayacağı söyleyebilirim.

AKP’nin Kocaeli’deki milletvekillerine bakın hangisi Adnan Köşker gibi sahada?

Gebze bölgesinden listeye giren Cemil Yaman’ı bırakın sahada görmeyi neredeyse hiç yok.

Kamuoyunda ve teşkilatlarda da bir karşılığı olmayan Cemil Yaman’ın yerine bence bu dönem Gebze bölgesinden Adnan Köşker’in olması daha yerine bir karar olur.

Adnan Köşker’in milletvekili olması en azından Gebze bölgesinin sorunlarının daha çabuk çözüme kavuşturulması anlamına gelir.

Cemil Yaman’ın Gebze bölgesindeki sorunlarla ilgili bırakın bir çözüm bulmayı ne tür sorunlar olduğunu dahi eminim bilmiyordur.

 

Bu yazı toplam 950 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi