HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Keyifli bir toplantı

Keyifli bir toplantı

Önceki akşam TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Sayın Barış İnce ile eski yürütme kurulu başkanı Mita Mühendisliğin Sahibi Sayın Sinan Yücel’in daveti üzerine bir toplantıya katıldım.

TMMOB lokalinde olacak toplantı öncesi gazetedeki işlerim bittiği için biraz erkenden gidip Sayın Barış İnce ile hem de Sayın Sinan Yücel ile biraz sohbet etmek istedim.

Yolda giderken uzun zamandır görmediğim CHP Gebze eski ilçe yöneticisi ve mali müşavir olan Sayın Sait Aydın’ı de telefonla arayarak müsait olup olmadığını sordum.

Çok vaktinin olmadığını söyleyince Sayın Sait Aydın’ı ayaküstü birkaç şey söylemek istediğimi söyleyince tamam dedi.

Sayın Sait Aydın ile buluşur bulunmaz birkaç hafta kadar önce CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun basın danışmanı olan Sayın Ömer Topsakal ile ilgili bana esprili bir şekilde söylemiş olduğu sözünü hatırlattım.

Sayın Sait Aydın’a, “Nerden anladın bu beyefendinin bu şekilde olacağını. Haklı çıktın. Sayın Ömer Topsakal’ın son yaptığını duydun mu?” diye sordum.

Sayın Sait Aydın da yaşanan olaydan haberinin olmadığını söyleyince Sayın Ömer Topsakal ile gazeteci Sayın Deniz Zeyrek arasında yaşanan olayı anlattım.

CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın ekibinde sorun olduğunu zaman zaman Sayın Sait Aydın ile konuşuruz.

Ne yazık ki bu konuşmalarımızda da hep Sayın Sait Aydın, “Keşke haklı çıkmayayım ama görüyorsun” der.

Sayın Sait Aydın ile ayaküstü sohbetimizin ardından en kısa zamanda görüşmek üzere ayrıldık.

TMMOB lokaline vardığımda soğuk havadan dolayı çaycı Hüseyin Abinin çay teklifini hemen kabul ettim.

Kısa bir süre sonra TMMOB Makine Mühendisleri Odası Gebze İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Sayın Barış İnce de gelince başladık koyu bir sohbete.

Sayın Barış İnce ile Farplas’taki işçilerin direnişi başta olmak üzere siyaset, ekonomi ve daha birçok konuyu konuştuk.

Sohbet epey ilerlemişti ki Mita Mühendisliğin Sahibi Sayın Sinan Yücel ile Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Serkan Uslu geldi.

Ardından Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Recep Deniz de gelince vakit kaybetmeden toplantıya geçildi.

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Serkan Uslu başta okulda yaptıkları çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdikçe ben dahil toplantıdaki herkes hayran bir şekilde dinlemeye başladık.

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin neler yaptığını sadece bir örneğini vermek istiyorum.

 

Önceki gün İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun da sosyal medya hesabından paylaştığı Gebze İlçe Nüfus Müdürlüğü’ndeki tüm mobilyalar başta olmak üzere masadan dolaplarına her şeyi yapmışlar demen şimdilik yeter.

Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin neler yaptığını diğer bir yazımda değineceğim.

Bunun için de en kısa zamanda Gebze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sayın Serkan Uslu’yu ziyaret ederek hem bu okulla ilgili hem de bu okulda yapılan başarılı çalışmalarla ilgili bana verilen tüm bilgileri siz değerli okuyucularımızla paylaşacağım.

Bu yazı toplam 768 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi