HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Kartepe’de kazanan CHP oldu

Kartepe’de kazanan CHP oldu

Günler öncesinden CHP’nin Kartepe’deki olağanüstü ilçe kongresine katılmayı planlıyordum.

 

İlçe kongresi öncesi Kertepe’ye gitmek için bazı CHP’li isimlerle de birlikte gideriz diye sözleştik.

 

Ancak malum yine sağlık her şeyden önce geliyor.

 

Cuma sabahı büyük abimin mide kanaması nedeniyle hastaneye kaldırılmasından dolayı CHP’nin Kartepe’deki olağanüstü ilçe kongresine katılmadım.

 

Bu arada abimin sağlık durumuyla yakından ilgilenen Darıca İlçe Sağlık Müdürü Sayın Doktor Ulaş Doğan’a buradan bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

CHP’nin Kartepe’deki olağanüstü ilçe kongresi öncesi görüştüğüm CHP’li isimlerin çoğu görevden alınan eski başkan Sayın Tevfik Mayda’nın kongreyi kazanacağını yönünde görüş belirtiyorlardı.

 

Hatta bazı isimlerin görevden alınan eski başkan Sayın Tevfik Mayda’nın kazanması için Gebze’den kulis yaptıkları öğrendim.

 

CHP’nin Kartepe’deki olağanüstü ilçe kongresi biranda il kongresinin küçük bir rövanşına dönüşmüştü sanki.

 

Kongre öncesi ben dahil kongreyi Sayın Tevfik Mayda’nın kazanması durumunda CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ve yönetimini zor günlerin bekleyeceğini ifade etmiştim.

 

Ancak CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ve yönetimini alınması gereken zor kararı alarak ve aldıkları kararın da sonuna kadar arkasında durdular.

 

CHP’nin Kartepe’deki olağanüstü ilçe kongresinin sonucu başta Kartepe’deki CHP’liler olmak üzere herkes iyi okumalı.

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ve yönetimini bu kongre sonucuna göre artık daha da güçlendi.

 

İlçe kongresi biranda il kongresinin küçük bir rövanşına dönüştüren isimler de görmüş olmalılar ki artık CHP’nin Kocaeli’deki sözü geçen tek ismi ne eski vekiller, ne belediye başkanı, ne de bir başkası.

 

CHP’nin Kocaeli’deki sözü geçen tek ismi CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ve yönetimidir.

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ve yönetimini artık geçmişe göre daha güçlü.

 

Sakın yanlış anlaşılmasın.

 

Ama artık ilçe başkanları daha çok çalışmalılar.

 

 

CHP’nin Kocaeli’deki ilçe başkanları CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ve yönetiminin çalışma temposuna ayak uydurmak için var güçleriyle çalışmalılar.

 

CHP Genel Başkan Kemal Sayın Kılıçdaroğlu’nun Abant’ta milletvekillerine, “Ağır bir sorumluluğu üstlenmeye hazırız. Ağzımızdan ‘yorulduk’ lafı kesinlikle çıkmayacak. Allah’ın izni, milletin takdiriyle iktidar görünüyor.”

 

CHP Genel Başkan Kemal Sayın Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerinin aynısını CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ve yönetiminin ilçe başkanlarına söylemesini diliyorum.

Bu yazı toplam 861 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi