HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

“Kapı kapı geziyoruz”

“Kapı kapı geziyoruz”

 (Bartın Amasra’da yaşanan acı olayda hayatını kaybeden 41 cana Allah’tan rahmet acılı ailelerine baş sağlığı dilerken bu tür iş cinayetlerinin son olmasını diliyorum.)

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı başkanlığında tüm ilçe örgütlerinin Sokak ve Öbek Çalışmaları kapsamında yoğun bir hafta geçirdiklerini gördüm.

Yapılan çalışmalarla ilgili olarak önceki gün CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdim.

Her zamanki gibi heyecanlı ve dinamik bir sesle konuşan CHP’li Harun Özgür Yıldızlı’ya hem sokak hem de öbek çalışmalarının ne olduğunu sordum.

Çalışmalarını bizzat CHP Genel Merkezi tarafından an be an takip edildiğini ifade eden CHP’li Yıldızlı, “Partimizin genel merkezi tarafından kurulan ve son derece gelişmiş bir sistem sayesinde hangi ilde hangi ilçede sokak ve öbek çalışması gün be gün hafta hafta takip ediliyor. Yaptığımız çalışmaları veya hane ziyaretlerini bu sisteme günü gününe kayıt ettiğimiz andan itibaren partimizin genel merkezindeki ilgili kişiler de bunu hemen görüyor.”

Öbek çalışması kapsamında ev ziyaretlerine yoğun bir ağırlık verdiklerini belirten Yıldızlı, “İlçelerde yaptığımız bu ev ziyaretlerine zaman zaman bende katılıyorum. Gittiğimiz her evde sadece ev halkının bizden taleplerini ve sorunlarını dinliyoruz. Dinlediğimiz bu sorunları bir rapor haline getirerek hem bu sorunları sistem sayesinde genel merkezimize hem de il başkanlığı olarak kendimiz bir rapor haline getiriyoruz.”

Yaptıkları ev ziyaretlerinde CHP’ye yoğun bir ilgi ve alaka olduğuyla ilgili olarak da bilgi veren CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Hanifi Bey bu çalışmalarla ilgili hiçbir bahane veya mazeret kabul etmiyoruz. Genel başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun yoğun çalışma temposuna bakarak tüm Kocaeli örgütü olarak sahadayız. Şahsen kapı kapı gezerek bu süreçte vatandaşımızın yanında oluyoruz. İlerleyen günlerde daha farklı çalışmalarla bizi sahada daha çok göreceksiniz. Şunu samimiyetle söyleyebilirim ki sahada üstünlüğü kazanmış durumdayız. Sahada kazandığımız bu üstünlüğü seçimde de sandığa yansıdığını göreceksiniz.”

Yaptıkları ev ziyaretleriyle ilgili olarak daha çok ne tür sorunlar ve taleplerle karşılaştıkları konusundaki soruya CHP’li Yıldızlı, “Gittiğimiz her evde hemen hemen aynı sorunlar yaşanıyor. Hayat pahalılığı başta olmak üzere vatandaşların büyük çoğunluğu geçim sıkıntısı çektiklerini ifade ediyor. Bakmayın siz TÜİK’in ve bir kısım çevrelerin yalan rakamlarla enflasyonu az gösterdiklerine. Bugün Kocaeli’de enflasyonun yüzde kaç olduğunu görmek isteyenler İzmit Perşembe Pazarı’na, Gebze Cuma Pazarı’na, Darıca Perşembe Pazarı’na gitsinler. Mutfaklarda sayın genel başkanımızın da dediği gibi bir yangın var.”

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı başta olmak üzere tüm ilçe başkanlarının, meclis üyelerinin ve CHP’de görevli herkesin daha çok sahada olması son derece güzel ve yerinde bir çalışma.

Hayat pahalılığı başta olmak üzere yaşanan bunca sorununla baş etmeye çalışan vatandaşların muhalefet partisinin temsilcilerini yanında görmeye çok ihtiyacı var.

 

Bu yazı toplam 1068 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi