HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Kalıcı eser bırakmak

Kalıcı eser bırakmak

Gebze Ticaret Odası ve Darıca Belediyesi’nin işbirliği ile hazırlanan Darıca Hizmet Kompleksi dün gerçekleşen görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Gerçekleşen açılışa başta TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler başta olmak üzere çok sayıda davetli vardı.

Açılışta Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’in yeni makam aracım olarak adlandırdığı bir günde 120 bin kişiye yemek çıkarabilen mobil aşevi TIR’a da açılışta olup gelen davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler bugün kim ne derse desin Gebze bölgesi dediğimiz bu 4 ilçeye sürekli kalıcı eser bıraktıran bir isim.

Dün açılışa katılan engelli çocuklarımız ailelerinin mutlulukları yüzlerinden okunuyordu.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler’e olan sevgileri, ilgileri görülmeye değerdi.

Darıca Hizmet Kompleksi sadece Darıca’ya hizmet verecek bir yer değil adeta Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi gibi tüm bölgeye hizmet edecek bir yer.

İçerisinde aşevinden tutun da taziye evine, Kan Merkezi ve engelliler için bir büro ile Dilovası’ndaki gibi ihtiyaç sahibi aileler için bir Sosyal Etki Marketi de olacak.

Kısacası Darıca Hizmet Kompleksi’nde yok yok.

Bu tür kalıcı eserler sayesinde bölgemizin birçok ihtiyacı olan hizmetler böylece sağlanmış olacak.

Darıca Hizmet Kompleksi’ni Darıca’ya kazandıran başta Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ve eşi Sevgi Çiler’e, GTO yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerine, Darıca Belediyesi’nin tüm yetkililere teşekkür ediyorum.

Son olarak dünkü açılışta bir kez daha gördüm ki Gebze Ticaret Odası tüm renkleriyle ve tüm güzellikleriyle bir Gebze mozaiği adeta.

Açılışta hemen hemen tüm siyasi partiler, STK’lar, oda başkanları, sanayici ve işadamları vardı.

Ortaya çıkan tablo harika idi.

Bu tür güzelliklerin artarak devam etmesini diliyorum.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e de bu tür kalıcı eserlerin sayısını daha da artırmasını diliyorum.

Bu eserler sayesinde sadece kalplerde değil hoş bir sada da bırakıldığını düşünüyorum.

 

Bu yazı toplam 1260 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi