HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

İyi Parti’nin saha üstünlüğü-2

İyi Parti’nin saha üstünlüğü-2

Bugünkü köşe yazımda da yine İyi Parti’nin Gebze’de yaptığı saha çalışması ile ilgili izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.

 

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile yaptığım ayaküstü sohbetin ardından İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyeleri Birol Elüstü ve Kayhan Özler de bir süre sohbet ettim.

 

Her iki isim de hem Gebze’de uzun yıllardır esnaf olmaları hem de siyasetin içerisinde olmalarından dolayı her iki meclis üyesinin de söylediği birbirinden değerli bilgileri ilerleyen günlerde köşe yazılarımda paylaşacağım.

 

Ancak Birol Elüstü ve Kayhan Özler’in söylediklerinden kısaca şunu diyebilirim ki Gebze esnafını daha zor günler bekliyor.

 

Birol Elüstü ve Kayhan Özler ile sohbetin ardından İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da gelmesiyle toplantı salonuna geçtik.

 

Salona geçer geçmez İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ile selamlaşıp yine kendime zar zor bir yer bulup oturdum.

 

Saha çalışması öncesi ilk olarak İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü bir konuşma yaparak saha çalışması ile ilgili olarak kısa bir bilgi verdi.

 

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’nün konuşmasında en çok beğenmediğim ve altını çizdiğim cümlesi, “Ezber bozan bir siyaset yapıyoruz.”

 

Evet ki ne derse desin İyi Parti genel başkanları Meral Akşener’in önderliğinde ezber bozan bir siyasi anlayışla hareket ediyor. 

 

İyi Partili Uluköylü’nün ardından İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız da bir konuşma yaparak erken seçim olmaması durumunda bile seçime yedi ay gibi bir süre kaldığını söyledi.

 

Şanbaz Yıldız artık sahada olacaklarını ve AKP’nin yüzde elli oy aldığı ve muhafazakâr kesimin yoğun olduğu Gebze’de ikinci parti olmak için çalışacaklarını belirtti. 

 

Son olarak ise İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan bir konuşma yaparak yazın tatil sezonu olmasına rağmen saha çalışması yapan tüm partililerine teşekkür etti.

 

Türkiye’nin askeri dönemde bile bu kadar sıkıntı yaşamadığını ifade eden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Zulüm görenler zalim oldular ve zulüm ediyorlar.”  

 

Gebze’de 11 seçim yaşadığını ifade eden İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Gebze benim ilçem. Gebze diğer ilçelere örnek olmalı.” 

 

Yapılan konuşmaların ardından İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve ilçe yöneticileri tarafından İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a günün anısına bir tablo hediye edildi.

 

Tablo hediyesinin ardından saha çalışması için tüm ekipler ilçe binasının önünde toplanarak günün anısına bir fotoğraf çektirdi.

 

Ardından saha çalışmasında İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ı takip etmek için üzere ben İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile birlikte Gebze Pelitli ve Balçık Mahallelerine doğru yola çıktık.

 

Pelitli ve Balçık Mahallelerindeki saha çalışmasındaki gözlemlerimi ise yarın yazacağım.

 

 

Bu yazı toplam 838 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi