HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

İyi Parti’nin saha üstünlüğü-1

İyi Parti’nin saha üstünlüğü-1

Cumartesi günü izin günüm olmasına rağmen İyi Parti’nin Gebze’de yapacağı saha çalışması için saat 15.30 gibi Gebze ilçe binasına gittim.

 

İzin günüm ancak hem İyi Parti’den gelen davet hem de İyi Parti’nin tüm Kocaeli teşkilatının sahada olacağı bir çalışmayı yakından takip etmek için izin günümü feda ettim.

 

İyi Parti Gebze ilçe binasına yaklaşırken saha çalışması olacağı için havanın da sıcak olması nedeniyle hem en rahat ve hem de en sevdiğim kırmızı ayakkabılarımı ve kısa şortumu giymekle iyi etmişim diye düşünüyordum.

 

Saha çalışmasında fotoğraf makinemi yanıma alıp almama konusunda kararsız kalmıştım.

 

Fotoğraf makinesi yanımda olunca fotoğraf çekmekten sahada iyi gözlem yapamıyor hem de vatandaşlar gazeteci olduğumu hemen anladıkları için çok fazla konuşmuyorlardı.

 

İyi Parti Gebze ilçe binasına vardığımda ilçe binasında kadınların çoğunlukta olduğu partililerin saha çalışması için son hazırlıklarını yaptıklarını gördüm.

 

Tanıdık isimlere selam verdikten sonra ilçe başkanının odasına geçtim.

 

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ile de selamlaştıktan sonra kendime zor bir yer bulup oturdum.

 

İlçe başkanı Av. Burak Uluköylü de yoğun bir şekilde saha çalışması için son hazırlıkları tamamlamak için yoğun bir telefon trafiği ve sürekli sahadaki ekiplerin sorumluları ile görüşüyordu.

 

Saha çalışması için ekipler de bir yanda dağıtacakları broşürleri bir yandan da birbiriyle iletişim halinde olmak için whatsapp grupları kuruyorlardı.

 

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü saha çalışmasına takip edeceğim için teşekkür ederek İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve il başkanı Şanbaz Yıldız’ın gelmesiyle birlikte saha çalışmasına çıkacağımızı söyledi.

 

Saha çalışmasıyla ilgili olarak Burak Uluköylü’den ayaküstü birkaç bilgi aldım.

 

Çalışmaya çok büyük önem verdiklerini ifade eden İyi Partili Uluköylü, “Hanifi bey bugün tüm İyi Parti Kocaeli teşkilatı olarak sahada olacak.

 

İlçe yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kolları başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, belediye meclis üyelerimiz, il yöneticilerimiz, il başkanımız ve milletvekilimizle birlikte 23 mahallede aynı anda sahaya çıkacağız.

 

Bu saha çalışmamızda sadece el broşürlerimiz dağıtarak daha çok vatandaşı dinleyeceğiz.

 

Çat kapı adını verdiğimiz bu saha çalışmamızı bugün tamamladıktan sonra yine eylül ayında da bu kez geri kalan ve ziyaret edilmeyen diğer mahallelerimizi ziyaret edeceğiz.”

 

İyi Partili Av. Burak Uluköylü’den bu kısa ve değerli bilgileri aldıktan sonra kendisinden izin alarak İyi Partililere sohbet etmeye başladım.

 

İyi Parti’nin saha çalışması ile ilgili izlenimlerime yarın da devam edeceğim.

 

 

 

Bu yazı toplam 982 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi