HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

İyi Parti’deki son kongre

İyi Parti’deki son kongre

İyi Parti’deki olağan kongre süreci devam ediyor.

Kocaeli’deki olağan kongre süreci pazar günü Darıca İlçe Başkanlığı’nın gerçekleşen kongresi ile ilçe kongreleri tamamlandı.

Pazar günü İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın gerçekleşen kongresi İyi Parti’nin son ilçe kongresi idi.

Gebze İlçe Başkanlığı ile başlayan ilçe kongresi Darıca ile biterken İyi Partililerin şimdi en çok merak ettiği il kongresi.

İyi Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nın gerçekleşen ilçe kongresini takip ederken içimden keşke CHP’de de kongre süreci yapılıp hem ilçeler hem de il örgütleri yenilerek seçime girseydi diye dedim.

CHP’nin yapamadığını İyi Parti yaptı.

Darıca’daki ilçe kongresinde tek adaylı olmasına rağmen İyi Partililerde bir heyecan ve hareketlilik vardı.

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız partililerin Körfez ilçe kongresinin ardından Darıca’ya geldiler.

Kongre başladıktan hemen sonra divan teşekkülü için isimler okundu.

Divan başkanlığına İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü seçilirken divan başkan yardımcısı olarak İyi Parti Gebze İlçe Yönetici Kemal Şeker, kâtip üyeliklere ise Ayşe Sağlamlı, Pınar Demirel ve Beytullah Subaşı seçildi.

İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’nün divan başkanı seçilmesinin ardından başlayan kongreye İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in gelmesi de ayrıca bir güzel oldu.

Millet ittifakının tüm ilçe başkanlarının katıldığı kongre divan başkanı olan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü’nün de dediği gibi tam bir bayram havasında geçti.

Kongrenin ardından İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ile ayaküstü sohbet etme imkânı buldum.

İlçe kongresinde yaptığı konuşmada Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı ile ilgili olarak Türkkan, “Gidin sokakta, pazarda, çarşıda kim aday olsa kazanır diye konuşuluyorsa o isim Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayıdır.” 

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın bu cümlesini hatırlatıp aday için isim söylemediniz ama deyince, “Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Türkiye Cumhuriyeti’nin 13 cumhurbaşkanı olacak” dedi.

İyi Parti’nin gerçekleşen ilçe kongrelerinde ilçe başkanı seçilen tüm ilçe başkanlarına ve yöneticilerine görevlerinde başarılar dilerim.

 

Bu yazı toplam 787 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi