HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

İyi Parti Gebze 2023 seçimine hazır

İyi Parti Gebze 2023 seçimine hazır

Cumartesi günü İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı’nın 3. Olağan İlçe Kongresini takip ettim.

Kongrenin başlama saatine yakın kongrenin olacağı otelin önüne geldiğimde tanıdık birkaç isimle selamlaşıp kongrenin başlamasını bekledim.

Delegeler ve partililer yavaş yavaş salona girerken bende biraz kulis yapayım dedim.

Kongre öncesi İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü ve İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Umut Aydoğdu’yu görüp selamlaştım.

Her iki isim de kongre için tüm hazırlıkları son kez kontrol ettiklerini gördüm.

Kongre başlamasına kısa bir süre kala hem delegeler hem partililer hem de davetliler yavaş yavaş salonu doldurmaya başladı.

İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak, İyi Parti GİK Üyesi Cumali Durmuş, İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve diğer ilçe başkanlarının gelmesiyle kongre başladı.

İyi Parti’nin Kocaeli’deki ilk ilçe kongresi olması vesilesiyle hem İyi Partililer hem de Millet İttifakı’nın diğer bileşenlerinin kongreye yoğun bir katılımı vardı.

Böylesine önemli bir kongrenin divan başkanlığını da İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak yaptı.

Siyasi konuşmalar kısmında ilk olarak İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü konuştu.

Son derece samimi, içten ve olduğu gibi olup konuştuğu gibi olan Burak Uluköylü konuşmasının özetinde Meral Akşener’in liderliğinde ilçe başkanlığı yapmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu söyledi.

İleriye dönük bir siyasi hedefinin de olmadığını ifade eden Burak Uluköylü’nün konuşmasındaki en vurucu kısım ise bence, 2023 seçimi için daha etkin ve daha dinamik bir yapıyla yola devam etmeye karar verdik” sözleri oldu.

Sürekli ifade edildiği gibi 2023 seçimleri ülkenin kaderini belirleyecek olan seçim.

O nedenle bu seçimde Millet İttifakı’nın hata şansı yok.

Bunu en iyi bilen ve gören İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü de yeni yönetim kadrosunu buna göre belirlemiş.

Burak Uluköylü’nün ardından konuşan il başkanı Şanbaz Yıldız, Cumali Durmuş, Lütfü Türkkan ve Burak Akburak da Gebze’nin önemine değindiler.

İyi Parti’nin Gebze İlçe kongresinden sonra başta yeniden ilçe başkanı seçilen Av. Burak Uluköylü ve yeni yönetim kurulu üyelerine başarılar dilerim.

Son olarak genç yaşta vefat eden İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Sadık Güvenç’in kayın biladeri Hüseyin Güven’e Allah’tan rahmet Güven ailesine baş sağlığı dilerim.

 

Bu yazı toplam 1015 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi