HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

İktidarı kazanmış

İktidarı kazanmış

Cumartesi günü özel bir işim için İzmit’e gittim.

 

İzmit’e gitmişken hem uzun zamandır göremediğim birkaç meslektaşımı ziyaret ettim hem de CHP Kocaeli İl Başkanlığı’nı ziyaret ettim.

 

CHP Kocaeli İl Başkanlığını ziyaret etmek için il binasına tam gireceğim sırada binadan kalabalık bir grubun çıktığını gördüm.

 

Meğer CHP’de parti içi eğitim toplantısı varmış.

 

Toplantıya öğlen arası verildiği için eğitime katılan partililer öğle yemeğine çıkarken partililerle karşılaştım.

 

CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu’nun daveti üzerine eğitimden çıkan partililerle birlikte bende öğle yemeği yemeye gittim.

 

Öğlen yemeği yerken bir yandan da eğitime katılan partililerle selamlaşıp bir yanda da eğitim çalışmasının nasıl gittiği yönünde görüşler alıyordum.

 

Yemekler yenildikten sonra partililerle birlikte il binasına geldik.

 

İl binasını uzun zamandır bu kadar kalabalık görmemiştim.

 

Meğer aynı gün parti içi hem CHP Parti Okulu’nun ‘Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi’ hem de CHP Gençlik Kolları Genel Merkezi’nin tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak başlatılan ‘güç sende, senin elinde’ konulu eğitimi varmış.

 

İl binasının alt katında gençler eğitim için toplanırken üst katta ise CHP Parti Okulu’nun ‘Üyelerin Temel Siyasi Eğitimi’ yapılıyordu.

 

Her iki eğitim programı öncesi birkaç kare fotoğraf alıp çıktım.

 

Eğitimler devam ederken CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu ile yapılan eğitimlerle ilgili biraz sohbet ettim.

 

Sohbetimiz devam ederken CHP Kocaeli İl Başkanı Özgür Harun Yıldızlı’nın da geldiğini gördüm.

 

Her zamanki gibi dinamik ve enerjik yapısıyla selamlaştığımız Özgür Harun Yıldızlı hafta sonundaki düğün, nişan ve diğer davetler nedeniyle çok yoğun olduğunu gördüm.

 

Kısa bir süre sohbet etme imkânı bulduğum Özgür Harun Yıldızlı da iktidara gelen bir il başkanının yoğunluğunu ve bir takım projelerini dinledim.

 

Kendisinin ilerleyen günlerde açıklayacağı bu projeler ve çalışmaları şimdilik benim söylemem doğru olmaz.

 

Ancak CHP Kocaeli İl Başkanlığı’ndaki hava iktidarı kazanmış bir hava ve iktidar olduğunda neler yapılacağının konuşulduğu bir durum hakim.

 

 

Bu yazı toplam 1117 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi