HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Gebze Belediyesi’ne kadın eli değmeli

Gebze Belediyesi’ne kadın eli değmeli

(Köşe yazıma başlamadan önce bir açıklama yapayım ki yanlış anlaşılmasın. Zaman zaman gündemin yoğunluğu ve haberlerden dolayı köşe yazılarımı her gün yazamıyorum. O nedenle bu tür gecikmelerden dolayı tüm okuyucularımızdan özür diliyorum.)

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz önceki gün basın toplantısı düzenledi.

 

Belediye hizmet binasında düzenlenen kahvaltılı (Kahvaltılar da her zamanki Güzide denilen yerlerden getirilmişti) toplantıya epey bir katılım vardı.

 

Toplantı öncesi bazı gazeteci arkadaşlarla Gebze Beledisi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Mecit Keskinoğlu bizleri odasında ağırladı.

 

Ardından toplantının olacağı salona geçtik.

 

Kısa bir süre sonra Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, belediye başkan yardımları Selamet Güner ve Dursun Ali Arslan birlikte geldi.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve diğer başkan yardımcılarının yerini almasıyla hem bir yandan kahvaltı hem de sohbet havasında yavaş yavaş toplantıya geçildi.

 

Zinnur Büyükgöz ve belediye başkan yardımları Selamet Güner ile Dursun Ali Arslan’a uzaktan bakınca Gebze gibi 400 bin nüfuslu ve nüfusun yarısının kadın olduğu bir kentte bir tane de mi kadın belediye başkan yardımcısı olmaz diye kendi kendime söylendim.

 

Kahvaltılar bittikten sonra Gebze Beledisi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Mecit Keskinoğlu ilk olarak (Son derece nazik ve yerinde bir hareketle) toplantıya katılan tüm basın mensuplarına hoş geldiniz diyerek teşekkür etti.

 

Mecit Keskinoğlu ardından toplantının akışı ile ilgili bilgi verdikten sonra hazırlanan sinevizyon gösterisini izlemeye başladık.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve ekibinin bugüne kadar yaptığı, devam eden projeler ve henüz daha başlanmayan projelerle ilgili yapılan sinevizyon gösterisi son derece acemice hazırlanmıştı.

 

Hazırlanan sinevizyonda ne yalan söyleyeyim Zinnur Büyükgöz ve ekibine ait bir tane ne proje ne bir çalışma görmedim.

 

Biten projeler ne Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ya da önceki dönem belediye başkanı Adnan Köşker’in başlattığı projeler.

 

Sinevizyonu hazırlayanlar acaba hazırladıkları sinevizyonu kendileri oturup izlemişler mi çok merak ediyorum.

 

Hatta bazı projelerin bittiğini ifade eden Zinnur Büyükgöz’ün sinevizyonda devam ettiği yönündeki duruma ise bu tür durumların hemen yansıtılmadığı yönünde açıklaması ise bence birileri fena halde Zinnur Büyükgöz’e yalan veya yanlış bilgi veriyor.

 

Oysa bir kadın belediye başkan yardımcısı olsaydı inanın o sinevizyon başta olmak üzere salonda klimanın çalışmaması, kimin nereye oturacağına dahi her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülürdü.

 

Ama yukarıda da dediğim gibi Gebze gibi 400 bin nüfuslu ve nüfusun yarısının kadın olduğu bir kentte bir tane de mi kadın belediye başkan yardımcısı olmaz.

 

Gebze Belediyesi’ne bir kadın eli değmeli.

 

Hem de en kısa sürede.

 

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün basın toplantısı ile ilgili izlenimlerime yarın da devam edeceğim.

 

 

Bu yazı toplam 1018 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi