HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Devlet adamı

Devlet adamı

Dün sabah gazetede sayfalarla uğraşırken gazetemizin genel yayın yönetmeni Sayın Ahmet Zeki Ayar odama gelerek, “Bugün saat 11.00’da Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin, Gebze Trabzonlular Derneği’ni ziyaret edecek. Takip eder misin?” diye sorunca çok mutlu oldum.

 

Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’in Dilovası’nda kaymakamlık yaptığı zamanlardan beri tanırım.

 

Gazetedeki işlerimin bazılarını halledip meslektaşım Sayın Semih Bodur ile Gebze Trabzonlular Derneği’nin lokaline gitmek için yola çıktık.

 

Meslektaşım Sayın Semih Bodur ile yolda malum herkesin konuştuğu dolar ne olacak, faiz konularını konuşurken bir baktık ki dernek lokaline varmışız.

 

Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin daha gelmediği için dernek lokalinde diğer gazeteci arkadaşlarla da güzel çay eşliğinde biraz sohbet ettik.

 

Çaylarımız tam biterken Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin de dernek lokaline geldi.

 

Dernekte bulunan herkesle tokalaşan Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin ardından ziyaret için hazırlanan masaya oturdu.

 

Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’i Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu ve dernek yöneticileri ile dernek üyeleri ağırladı.

 

Hal hatır sormanın ardından Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin ile dernek üyeleri ve gazeteciler arasında başladı koyu bir sohbet.

 

Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’in sohbetindeki samimiyeti, sıcaklığı ve güler yüzlülüğünü görünce çok mutlu oldum.

 

Yıllar önce Dilovası’nda kaymakamlık yapan Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’in aradan geçen bunca zamana rağmen halen daha Gebze’de ve Dilovası’nda sevilmesinin en büyük sebebi de bence bu samimiyeti, sıcaklığı ve güler yüzlülüğündendir.

 

Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’e bakınca merhum Adnan Kahveci, merhum Alaettin Kurt ve merhum Recep Yazıcıoğlu gibi bu ülkeye büyük hizmetler etmiş isimleri görür gibi oldum.

 

Dilovası’nda görev yaparken en zor ve sıkıntılı zamanlarda bile devletin şefkatini ve devlet adamlılığını gösteren Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’in ilerleyen zamanlarda daha üst makamlarda görmeyi arzu ediyorum.

 

Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’e bakınca diyorum ki evet bu ülkenin halen daha kaliteli ve devlet adamı diyeceğimiz çok sayıda isim var.

 

Vatandaşlar olarak bizlere düşen en büyük sorumluluk ise başta Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin gibi devlet adamlarını her zaman yanlarında olmaktır.

 

Batman Valisi Sayın Hulusi Şahin’e görev yerinde bir kez daha başarılar diliyorum.

Gebze Trabzonlular Dernek Başkanı Halil İbrahim Kadıoğlu ve dernek yöneticileri ile dernek üyeleri de bu ziyaret için teşekkür ediyorum.

Bu yazı toplam 863 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi