HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Deva Partisi 2 yaşında

Deva Partisi 2 yaşında

Dün Demokrasi ve Atılım Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği basın toplantısına katıldım.

İlçe binasında gerçekleşen basın toplantısı için biraz erkenden gazeteden çıktı.

Hem biraz yürümek hem de yolda birkaç tanıdık isme selam vermek istedim.

Deva Partisi’nin ilçe binasına vardığımda ilçe başkanı Sayın Kemal Memiş ile birkaç ilçe yöneticilerinin toplantı öncesi son hazırlıkları yaptıklarını gördüm.

Selamlaşma ve hal hatır sormanın dışında Sayın Kemal Memiş ve ilçe yöneticileri ile toplantı öncesi biraz sohbet ettim.

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Sayın Kemal Memiş partinin kuruluşundan sonra Gebze ile ilgili bir çalışma yaptıklarını ifade etti.

Gebze’nin adeta röntgenini çektiklerini ifade eden Sayın Kemal Memiş Gebze’nin mahalle mahalle, sokak sokak adeta rakamlarla tüm analizi yaptıklarını söyledi.

Bu önemli çalışmayı Deva Partisi Genel Başkanı Sayın Ali Babacan’a da verdiklerini ifade eden Sayın Kemal Memiş bu çalışmayı basın mensuplarıyla da paylaşacağını belirtti.

Basın toplantısı öncesi bu güzel sohbetin ardından toplantıya diğer basın mensuplarının da gelmesiyle toplantıya başlandı.

Deva Partisi Gebze İlçe Başkanı Sayın Kemal Memiş partilerinin ikinci kuruluş yıldönümü olması vesilesiyle bu toplantıyı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Deva Partisi’nin ikinci kuruluş yıldönümü olması münasebetiyle Sayın Kemal Memiş ilk olarak Sayın Ali Babacan’ın tüm il ve ilçe başkanlıklarına göndermiş olduğun mektubu okudu.

Ardından kuruluş yıldönümü için hazırlanan pastanın mumları söndürülüp pastayı kestiler.

İlçe başkanı Sayın Kemal Memiş daha sonra kurulduğu günden bu zamana kadar yaptıkları faaliyetler ve çalışmalarla ilgili olarak açıklamalarda bulundu.

Deva Partisi ikinci yaşını doldurmasına rağmen özellikle Gebze’de son derece kurumsal ve yerinde çalışmalar yapıyor.

Toplantının sonunda ise Sayın Kemal Memiş basın mensuplarından partileri ve kendileriyle ilgili eksik veya önerilerini dinlemek istediğini söyledi.

Bazı basın mensuplarının dışında kimse bu konuda çok konuşmadı.

Sayın Kemal Memiş’e buradan bir önerim olacak.

Madem basın mensuplarının partiniz ve sizlerle ilgili eleştiri ve önerilerini merak ediyorsanız bunun bence en güzel yolu basın yayın kuruluşlarını sık sık ziyaret edin.

Bu ziyaretler sayesinde hem daha sıcak ilişkiler hem de eleştiri ve önerileri konusunda görüşleri daha rahat alabilirsiniz.

Buradan bir kez daha başta Deva Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın ikinci kuruluş yıldönümü vesilesiyle ilçe başkanı Sayın Kemal Memiş tüm Deva Partilileri tebrik eder, siyasi yaşamlarında da başarılar dilerim.

 

Bu yazı toplam 830 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi