HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Darıca’dan Kılıçdaroğlu’na büyük destek

Darıca’dan Kılıçdaroğlu’na büyük destek

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve ilçe yönetimi göreve geldikleri günden beri yaptığı çalışmalarla, oluşturdukları kamuoyu ile büyük takdir kazanıyor.

Sadece ilçe başkanı ve ilçe yönetimi değil.

CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri de çok önemli işlere imza atıyorlar.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve meclis üyeleri her meclis toplantısı yaptıkları basın toplantısını bu ayda bu iftar programıyla birlikte yaptılar.

Toplantıya giderken havanın soğuk olması nedeniyle biraz isteksizdim.

Toplantının olacağı düğün salonuna vardığımda salonun da soğuk olmasıyla keyfim iyice kaçtı.

Okunan ezanla birlikte açılan oruçlar ve kısa bir sohbetin ardından ilk olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP’li Aktaş karşısında sanki prompter varmış gibi son derece etkileyici ve güzel konuşup iktidarı eleştirdikçe soğuk hava yerini sıcak gündeme bıraktı.

Ülke gündemi ile ilgili olarak can alıcı sorunlara ve konulara değinen CHP’li Aktaş Darıca Belediyesi ve belediye başkanı Muzaffer Bıyık ile ilgili olarak da sert ve yerinde eleştirilerde bulundu.

Belediye başkanı Muzaffer Bıyık’ın Darıca’yı yönetemediğini ifade eden CHP’li Gökhan Aktaş’ın dersine çok iyi hazırlanarak konuştuğunu gördüm.

CHP’li Aktaş’ın ardından CHP Darıca Belediyesi meclis üyesi ve Grup Sözcüsü Özkan Sarıtoprak, ardından CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Tuncer Saltaş ve son olarak Şadi Güven de Darıca Belediyesi’nin son meclisinde alınan kararlar ve denetim raporu ile ilgili olarak belgeler ortaya koyarak konuştular.

CHP Darıca Belediyesi meclis üyeleri Özkan Sarıtoprak, Tuncer Saltaş ve Şadi Güven’in de son derece konularına iyi hazırlanmış olduklarını ve Darıca Belediyesi’nin nasıl kötü yönetildiği bir kez daha anladım.

Son olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’a ayaküstü milletvekili listesini sorunca, “Öncelikle milletvekili aday adayı 66 partilimizin tümüne teşekkür ederim. Aday adayı olan bu isimlerin hepsi ile bu seçimde göreceksiniz sahada çalışacağız. Bildiğiniz gibi partimizin genel merkezi listelerle ilgili olarak örgütlerin görüşünü aldı. Bu görüşlerin dikkate alınarak listelerin oluşturulmasıyla birlikte ayrıca ittifak ve nasıl daha çok vekil çıkarmak için hazırlanan bir liste olduğunu söyleyebilirim. 14 Mayıs’ta Millet İttifakı olarak ülkemizin içerisindeki bu karanlık günlerine son vereceğiz. 13’ün cumhurbaşkanımız partimizin genel başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na en büyük desteği Darıca’dan ve Kocaeli’den vermek için gece gündüz demeden çalışacağız.”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ilçe yönetimi, kadın, gençlik kolları ile meclis üyelerine bir kez daha bir üye olarak teşekkür ediyorum.

Sizlerin bu performansı ve çalışması sayesinde bir kez daha emin oldum ki 13’üncü Cumhurbaşkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na en büyük desteği Darıca’dan alacak.

Bu yazı toplam 2160 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi