HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Çiler’e destek verin

Çiler’e destek verin

Geçtiğimiz ay önemli bir gelişme ne yazık ki ne kamuoyunda ne de gündemde çok fazla yer almadı.

 

Gebze’nin geleceği için önemli olan bu gelişmeyi bir tek CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan gündeme getirdi.

 

Neydi bu önemli gelişme?

 

CHP Genel Sekreteri Sayın Selin Sayek Böke, CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ile İzmit Belediye Başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet ile CHP’liler Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler’i ziyaret etti.

 

Gerçekleşen ziyaret son derece önemli idi.

 

Ancak dediğim gibi nedense bu ziyaret gerektiği gibi konuşulmadı.

 

Ziyaretti önemli kılan ise Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler CHP Genel Sekreteri Sayın Selin Sayek Böke’ye rakamlarla Gebze’nin büyükşehirli il olması gerektiğini ifade etti.

 

Şimdi diyeceksiniz ne var bunda?

 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler her yerde ve her ziyarette Gebze’nin büyükşehirli il olması gerektiğini söylüyor.

 

Ancak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler’i Gebze’nin büyükşehirli il olması konusunda daha kararlı gördüm.

 

Rakamlar vererek Gebze’nin büyükşehirli il olması konusunda gittiği her yerde ve bulunduğu her platformda bunu ifade eden Sayın Nail Çiler’in en büyük şansızlığı ise bu konuda kendisine destek veren kimsenin olmaması.

 

Gebze’nin büyükşehirli il olması konusunda hani iktidar partisini ve partilileri anlıyorum.

 

Ancak başta ana muhalefet partisi ve diğer muhalefet partilileri, STK’lar ve dernekler Sayın Nail Çiler’i bu konuda neden yalnız bırakıyorlar anlamış değilim.

 

MHP’liler özellikle bu konuda MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin Cumhuriyet’in yüzüncü yılında yüz il diyerek Gebze’nin büyükşehirli il olması konusunda gereken desteği verebilirler.

 

Gebze’de, Darıca, Çayırova ve Dilovası’nda bulunan onlarca STK, dernek ve oda başkanları başta olmak üzere iktidar partisi ve diğer tüm siyasi partilere buradan bir çağrıda bulunmak istiyorum.

 

Gebze’nin büyükşehirli il olması konusunda yapmanız gereken tek şey bu konuda büyük bir mücadele veren Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler’in yanında olmaktır.

 

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nail Çiler’in her yerde ve her platformda Gebze’nin büyükşehirli il olması ile ilgili söylediklerine vereceğiniz destek ilerde bırakacağınız en büyük mirastır.

Bu yazı toplam 827 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi