HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

Çiler ve ekibi hızlı başladı

Çiler ve ekibi hızlı başladı

Gebze Ticaret Odası seçimleri bitti. Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler yeni yönetim kurulunu seçiminin de ardından sanki hiç seçim yokmuş ve haftalar süren telaş ve koşuşturmaca hiç yaşanmamış gibi kaldığı yerden çalışma ve projelerine devam ediyor.

Dün Gebze Ticaret Odası'nın önemli konukları vardı.

İtalya - Monza Brianza Yeminli Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Kuruluşu Başkanı Federico Ratti, Genel Sekreteri Franca Caporali ve kuruluş üyelerinden oluşan heyet Gebze Ticaret Odası'nı ziyaret etti.

Ziyarette ayrıca Gebze Ticaret odası meclis başkanı Oğuz şerifalioğlu, Gebze Ticaret odası genel sekreteri Mustafa Yaşar sekin ve Gebze Ticaret odası Yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Gerçekleşen ziyarette ilk olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler gelen heyete Gebze bölgesi ile ilgili bir konuşma yaptı.

Gebze bölgesindeki OSB'ler başta olmak bölgede bulunan Ar-Ge merkezleri, banka şubeleri, Bilişim Vadisi, TOGG tasarım merkezi, limanları ve ihracat başta olmak üzere ekonomik yatırımlardan söz ettikçe gelen heyetin Gebze bölgesine olan ilgisinin daha da arttığını gördüm.

Gebze Ticaret Odası'ndaki ziyaretin ardından heyet MG Gülçiçek Kimya fabrikasını ziyaret edildi.

Son olarak heyeti Darıca Belediyesi'ne ait Darıca Balıkçısı Restaurant'ında ağırlayan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler burada da ülkeler arası iş ilişkilerinin geliştirmesi konusunda önemli bir ziyaret olduğunu ifade etti.

Gebze Ticaret odası olarak önümüzdeki süreçte bu tür heyetleri daha çok ağırlayacaklarını ifade eden Gebze Ticaret odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiller, "Oda olarak üyelerimizin Avrupa başta olmak üzere tüm dünyadaki ülkelerle ticari ve ekonomik ilişkilerin daha da arttırmak için elimizden gelen gayret ve çabayı göstereceğiz."

Bu yazı toplam 1083 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi