HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’nin yüz karası olarak kalacak

CHP’nin yüz karası olarak kalacak

Geçtiğimiz cumartesi İyi Parti’nin Gebze’de yaptığı saha çalışması ile ilgili izlenim yaparken hafta sonunda CHP Kocaeli’de önemli bir düğüne ev sahipliği yaptı.

 

Hafta sonunda CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar Kübra Soyer ile gerçekleşen düğünle dünyevine girdi.

 

Düğüne davet edilmediğim için katılmadım.

 

Düğündeki davetliler arasında kimler yok ki?

 

CHP Yerel Yönetimden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili Seyit Torun, CHP PM Üyesi İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, CHP PM Üyesi Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Killik, CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman, CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı MYK Üyesi Caner Arduç, Kocaeli Barosu Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir,  CHP İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, AKP’liler, Deva Partililer say say bitmek bilmiyor.

 

Düğünde genç çiftin nikâhı da Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman kıyıyor.

 

Davetlilerin isimlerine teker teker okuyorum ancak o iki ismin adını bir türlü göremiyorum.

 

Sonradan anlıyorum ki meğer onlar da benim gibi düğüne davet edilmemiş.

 

Evet, bugün CHP’nin Kocaeli’deki tek belediye başkanı, Kocaeli’nin tek kadın ve merhum Leyla Atakan’dan sonra gelen tek kadın belediye başkanı İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet düğüne davet edilmemiş.

 

Sadece İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet mi davet edilmemiş?

 

Bir de seçim bölgesi Kartepe olan CHP’nin Kocaeli’deki iki milletvekilinden biri olan Türkiye Cumhuriyeti’nin protokol listesinde ilk üçüncü sırada olan isim TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar da düğüne davet edilmeyen diğer bir isim.

 

Buradan CHP Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Salih Zeki Karakadılar’a diyeceğim tek şey tebrik ederim.

 

Adını unutulmayacak altın harflerle Kocaeli’deki siyasi tarihine yazdın.

 

TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i düğününe davet etmemekle birlikte CHP’nin Kocaeli’deki gençlerin yüz karası olarak anılacaksın.

 

Bu utançla bir ömür boyu yaşamanı dilerim.

 

Son olarak bu düğüne davet edilmeyen TBMM Başkanvekili ve CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar ve İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in yaşadığı bu durumun CHP’ye ilerde ne kadar büyük zararlar vereceğini öngörmeyen ve bu duruma müdahale etmeyen CHP’lilere de bir çift sözü yüzlerine söyleyeceğim.

 

 

Bu yazı toplam 1266 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi