HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’nin toplantısından notlar-2

CHP’nin toplantısından notlar-2

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın Pazar günü gerçekleşen Genişletilmiş Örgüt Toplantısı’yla ilgili olarak izlenimlerime bugün de devam etmek istiyorum.

 

Toplantıda CHP Gebze İlçe Başkanı Sayın Gökhan Orhan, CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Özgür Yıldızlı ve CHP Parti Meclisi üyesi Kocaeli Milletvekili Sayın Tahsin Tarhan’ın konuşmalarında konuşmacıların heyecanın aynısı ne yazık ki salonda yoktu.

 

Sayın Harun Özgür Yıldızlı’nın konuşmasında ülke gündeminden çok Gebze’nin sorunlarına değinmesini isterdim.

 

Yapılan konuşmaların ardından toplantıda yapılan diğer önemli ve tüm partililer tarafından takdir edilen davranış ise yakın zamanda hayatını kaybeden CHP Gebze’nin önde gelen isimlerinin ailelerine plaket verilmesi.

 

Hayatını kaybedip aramızdan ayrılan merhum Bülent Atasayan, Baki Tatoğlu, Kerem Aydemir ve İlhan Fikret Kaya’nın ailelerine ben de buradan bir kez daha baş sağlığı dilerim.

 

Her biri birbirinden değerli bu isimlerin ailelerine plaket verilme fikrini düşünen ismi de tebrik ediyorum.

 

Ancak yine geçtiğimiz yaz aramızdan ayrılan CHP Gebze’nin yaşayan en eski ilçe başkanlı merhum Mehmet Göçeoğlu’nun ailesine neden plaket verilmediğiyle ilgili olarak ise Sayın Gökhan Orhan ile görüştüm.

 

Sayın Gökhan Orhan’ın verdiği bilgiye göre aile fertlerinin İstanbul’da ikamet etmeleri ve pandemi nedeniyle de dikkat ettiklerinden dolayı merhum Mehmet Göçeoğlu’nun ailesinin plaketini Sayın Orhan’ın aileye ziyaret ederek verecek.

 

Plaket verilmesi fikrinin güzel ve yerinde olması kadar keşke salonda bulunan Sayın Mehmet Emin Akın ve Sayın Gülabi Kaya’nın da bazı isimlere plaket vermemesinin de değinmek isterdim.

 

Ancak toplantıyla ilgili olarak eksik veya yanlış bulduğum izlenimlerime daha sonra değineceğim.

 

Toplantıda diğer önemli bir husus ise yaşanan tartışmaları Sayın Gökhan Orhan’ın polemiğe girmeden son derece başarılı bir şekilde yönetmesi oldu.

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Özgür Yıldızlı’nın da toplantının bitimine kadar toplantıyı sabırla dinleyerek ilgili notlar alması son derece yerinde bir davranış.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanlığı’nın Genişletilmiş Örgüt Toplantısı pandemi nedeniyle bugüne kadar yapılmamıştı.

 

Toplantıda söz alan isimlerin söylediği öneriler ve eleştirilerle ilgili olarak gerek Sayın Gökhan Orhan’ın gerekse de Sayın Harun Özgür Yıldızlı’nın üzerlerine düşüne yapacaklarına şüphem yok.

 

Toplantının gerçekleşmesinde emeği geçen, bayrak asılmasından slayt gösterilerinin hazırlamasında, salondaki partililere su dağıtılmasından toplantıya gelenleri karşılayan tüm herkese teşekkür ediyorum. 

 

Dediğim gibi toplantıyla ilgili olarak eksik veya yanlış bulduğum izlenimlerime daha sonra değineceğim.

Bu yazı toplam 931 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi