HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’nin Kocaeli’deki ‘Yıldız’ı parlıyor

CHP’nin Kocaeli’deki ‘Yıldız’ı parlıyor

 

 

Gazeteciler olarak bizlerin tatil günü veya mesai saati yoktur.

 

Gerçi tatil olsa da bu mesleği yapanlar daha iyi bilirler ki haber kokusu alınca yerinizde duramazsınız.

 

Geçen cumartesi günü de yine hafta tatilim olmasına rağmen yine gazeteye uğradım.

 

Gazeteye gelirken hem gazetede yapman gereken birkaç ufak işi bitirir hem de Gebze’de birkaç kişiyi ziyaret ederim diye düşündüm.

 

 

Başta gazetemizin genel yayın yönetmeni Sayın Ahmet Zeki Ayar olmak üzere tüm kadro işini çok severek ve büyük bir disiplinle yaptığı için gazetemiz haftanın yedi günü de sürekli açıktır.

 

Bende cumartesi günü gazeteye gelip gazetedeki o gün görevli arkadaşlarla birkaç haberle ilgili olarak bilgi verip hem de görüşmek üzere randevu defterime bakıp o gün kimlerle görüşeceğime bakmak istedim.

 

Tam randevu defterime bakarken telefonum çaldı.

 

Telefonu diğer ucundaki isim CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı idi.

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı köşe yazım ile ilgili olarak aradığını söyledi.

 

 

CHP Marmara Bölge Toplantısı’yla ilgili olarak yazmış olduğum köşe yazısındaki eleştirilerle ilgili olarak bazı eleştirilerin haksız bazılarını da doğru olduğunu kabul etti.

 

 

Eleştirdiğim konularla ilgili olarak bundan sonra daha dikkatli olacaklarını ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı eleştirilerin yanı sıra CHP’nin Kocaeli’de siyaset biçimini değiştirmediklerini de belirtti.

 

Sezar’ın hakkını Sezar’a vermek lazım.

 

Kademeli normalleşmeye geçilmesiyle birlikte CHP Kocaeli’de yaptığı programlarla artık gündemi belirliyor.

 

İlk olarak CHP’nin 14 milletvekili ile birlikte Gebze, Darıca, Çayırova ve Darıca’daki STK’lar ve esnaf ziyaretleri yapıldı.

 

Ardından CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kocaeli’ne gelişi daha sonra CHP Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla yapılan Çalıştayı ve son olarak Kocaeli ev sahipliğinde gerçekleşen bölge toplantısı.

 

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı’yı eleştirebilir veya il başkanlığını başarılı başarısız bulabilirsiniz.

 

Ancak CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı ile birlikte kısa sürede yukarıda saydığım önemli toplantılar ve çalışmalara CHP Kocaeli ev sahipliği yaptı.

 

Bu programlar sayesinde CHP Kocaeli’de artık hem gündemi belirliyor hem seçimlerde CHP’nin kazanacağı iller arasında görülüyor.

 

Son olarak CHP’nin Kocaeli’deki tüm ilçe başkanlarına seslenmek istiyorum.

 

Sayın Harun Yıldızlı gibi genç, enerjik ve dinamik bir il başkanınız varken hadi sizler de biraz daha gayret göstererek CHP’nin Kocaeli’de başarılı olması için elinizi taşın altına koyun lütfen.

 

 

Bu yazı toplam 1077 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi