HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’liler isterse

CHP’liler isterse

CHP’de siyaset yapanların söylediği bir söz vardır.

 

“CHP’liler eğer ister her şeyi yapabilirler.”

 

Bu sözün doğru olduğunu önceki akşam bir kez daha gördüm.

 

Önceki akşam CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve meclis üyeleri Darıca Belediyesi meclis toplantısı ile ilgili bir basın toplantısı gerçekleştirdiler.

 

İlçe binasında gerçekleşen basın toplantısına gidince basın mensuplarının toplantıya olan ilgisini görünce mutlu oldum.

 

Gerçekleşen toplantıda CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş ve CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyeleri Sayın Özkan Sarıtoprak ve Sayın Tuncer Saltaş son derece önemli açıklamalarda bulundular.

 

CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Tuncer Saltaş denetim komisyonu raporu ile ilgili yaptığı açıklamada da görüldüğü gibi CHP’lilerin Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’ı rahat bırakmaya niyeti yok.

 

Zaten son mecliste de CHP’li meclis üyelerinin yaptığı muhalefetten dolayı epey zor anlar yaşayan Sayın Muzaffer Bıyık’ın mecliste sarf ettiği sözlerden de Sayın Bıyık’ı zor günlerin beklediğini görmek mümkün.

 

Yine öte yandan CHP Darıca Belediyesi Meclis Üyesi Sayın Özkan Sarıtoprak da Darıca’nın yönetilemediğini ifade etti.

 

Toplantının sonunda ise CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş, Sayın Gürer Yıldırım’ın kendisi ve il başkanı Sayın Harun Yıldızlı ile söylediği istifa etsinler açıklamasıyla ilgili sorduğum soruya verdiği cevap ise son derece yerinde bir cevap oldu.

 

Sayın Gökhan Aktaş, Sayın Gürer Yıldırım’a resmen beni konuşturma, kapat o çeneni dedi.

 

Basın toplantısının sonunda CHP’liler istediğinde her şeyi ne kadar da güzel yaptıklarını bir kez daha şahit oldum.

 

Toplantı bittikten sonra CHP Kocaeli İl Başkanı Sayın Harun Yıldızlı’nın merhum babası Rafet Yıldızlı için verilen mevlide katıldım.

 

Kartepe’de merhum babası Rafet Yıldızlı’nın evinin bahçesindeki mevlitte Sayın Harun Yıldızlı’nın acısını paylaştım.

 

Mevlitte ayrıca uzun zamandı görmediğim başta TBMM Başkanvekili Sayın Haydar Akar olmak üzere CHP Kocaeli Eski İl Başkanı Sayın Cengiz Sarıbay ile de sohbet etmek imkânı buldum.

 

Merhum Rafet Yıldızlı’ya bir kez daha Allah’ta rahmet başta Sayın Harun Yıldızlı’nın olmak üzere tüm Yıldızlı ailesine baş sağlığı dilerim.

 

Mevlitte ne yalan söyleyeyim gözlerim Kocaeli’nin tek CHP’li belediye başkanı Sayın Fatma Kaplan Hürriyet’i ve CHP Kocaeli Milletvekili Sayın Tahsin Tarhan’ı da aradı.

 

Ancak her iki ismi de göremedim.

 

Gönlüm isterdi ki her isim de orada olsaydı.

 

 

Bu yazı toplam 1117 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi