HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’liler destek mi köstek mi olacak?

CHP’liler destek mi köstek mi olacak?

Cumartesi günü hem davetler hem de uzun zamandır görmek istediğim isimleri görmek için bir dizi program ile davetlere katıldım.

İlk olarak CHP Çayırova İlçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü İlhan’ı ziyaret ettim.

CHP Çayırova binasına CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, Gebze ilçe başkanı Gökhan Orhan, Darıca ilçe başkanı Gökhan Aktaş ve CHP Çayırova eski ilçe yöneticisi Ünal Ateş ile birlikte gittim.

Ziyaretten son derece mutlu olan CHP Çayırova İlçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü İlhan ziyaret için hepimize teşekkür etti.

CHP Çayırova İlçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü İlhan’ı uzun zamandır tanırım.

CHP’de belde başkanlığı, meclis üyeliği, il yöneticiliği ve şimdide CHP Çayırova İlçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü İlhan CHP’nin Çayırova’da önde gelen isimlerindendir.

CHP Çayırova gibi bir yerde CHP Çayırova İlçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanlığını da Lütfü İlhan’dan daha iyi bence kimse yapamaz.

Yaşanan süreçle ilgili olarak hem özel hem de yazılmak kaydıyla bir dizi açıklamalarda bulundu.

Olağanüstü ilçe kongre sürecini titizlikle yürüttüklerini ifade eden Lütfü İlhan, “Genel merkezimizden gelen onay yazısının ardından geçici yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte il olarak il başkanımızı ziyaret ettik. İl başkanımız Sayın Harun Özgür Yıldızlı’ya sürecin işleyişi ile ilgili olarak detaylı bilgi verdik. 24 Eylül Cumartesi günü CHP Çayırova Olağanüstü İlçe Kongremizi gerçekleştirme yönünde karar aldık. Almış olduğumuz karar doğrultusunda pazartesi günü ilçe seçim kuruluna resmi başvurumuzu yapacağız.”

Kongre öncesi tüm delegelerle bir araya geleceklerini ifade eden CHP’li Lütfü İlhan, “Pazartesi gününden itibaren iki mahalle iki mahalle delegelerimizi ilçe binamıza davet edeceğiz. Delegelerimizle kahvaltıda bir araya gelerek süreçle ilgili olarak onları da bilgilendireceğiz. Tüm delegelerimizin bu toplantılara katılmasını önemle rica ediyorum.”

CHP’nin Çayırova’da birlik ve bütünlük içerisinde bir olağanüstü kongreye götürmek istediğini ifade eden İlhan, “Bu süreçte tüm CHP’lilere çok büyük görev düşüyor. Geçmişten bugüne kadar görev almış tüm CHP’lilerin bu süreçte birlik, bütünlük ve sağduyu ile hareket etmesi için elimizden geleni yapacağız. Partimizin olağanüstü ilçe kongresinin ardından ilk olarak önümüzdeki genel seçimlerde CHP’yi Çayırova’da birinci parti, ardından da yerelde partimizin iktidar olması için çalışacağız.”

CHP Çayırova İlçe Geçici Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü İlhan’ı dinlerken keşke Çayırova’daki tüm CHP’lilerin Lütfü İlhan gibi düşünmelerini diledim.

CHP’nin Çayırova’daki olağanüstü kongre sürecini en iyi yürütecek olan isim konusunda hiç şüphesizi Lüftü İlhan en doğru isim.

 

Bundan sonrası ise diğer CHP’lilere kalmış ya Lütfü İlhan’a destek verir partinin büyümesini sağlarlar ya da köstek olup hep birlikte kaybetmeyi seçerler.

Bu yazı toplam 1080 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi