HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’li Tarhan’a alkış ve eleştiri

CHP’li Tarhan’a alkış ve eleştiri

Kim ne derse desin bugün Kocaeli’de muhalefetin tek bir milletvekili var oda Tahsin Tarhan.

 

İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Bingöl’de yaşanan olayın ardından sadece Kocaeli’de değil artık hiç bir yerde pek gözükmüyor.

 

HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu da zaman zaman Kocaeli’de bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunsa da daha çok Türkiye genelindeki hak ihlalleri ve yaşanan diğer bazı sorunları gündeme getiriyor.

 

Oysa CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ise sürekli Kocaeli’de.

 

Çayırova’da bir cenaze varsa da Tahsin Tarhan orada Kartepe’de bir program varsa da Tahsin Tarhan orada.

 

Sadece CHP’lilerin değil.

 

Parti gözetmeksizin davet edilen her programa ve davete katılıyor CHP’li Tarhan.

 

CHP’li Tahsin Tarhan Kocaeli’nin sorunlarını gerek mecliste verdiği önergelerle gerekse de sorunların yaşandığı yere giderek gündeme getiriyor.

 

Bu manada işi çok zor Tahsin Tarhan’ın.

 

Bununla birlikte birde CHP Parti Meclisi Üyesi olan Tahsin Tarhan zaman zaman Ankara’da veya parti görevlendirince başka illere de gidiyor.

 

Tahsin Tarhan bu kadar çalışmaya ve koşuşturmaya nasıl yetişiyor orasını bilemem.

 

Bu saydıklarımdan dolayı en çok alkışı Tahsin Tarhan alıyor.

 

Lakin Tahsin Tarhan’ı CHP’lilere sorunca sanki yukarıda bu saydıklarımı yokmuş gibi bir eleştiri bir eleştiri sormayın gitsin.

 

Tahsin Tarhan deyince CHP’liler arasında hemen hemen hepsi aynı şeyleri söylüyor; “Kırk yılda bir işimiz düştü onu da halletmedi. İş için aradık ben iş ve işçi bulma kurumuyum dedi. Üniversite öğrencisine burs için söz verdi daha sonra aradık ben darphane mi işletiliyorum dedi. Partilerine tepeden bakıyor. Örgütten gelmediği için örgütü takmıyor. Bir gün bir gün mahallesine gelip eski komşularına veya mahallelilerine bir selam dahi vermiyor. Bir daha aday olursa CHP’ye oy vermem” diye uzayıp gidiyor.

 

CHP’li Tahsin Tarhan ile ilgili bu söylenenleri sadece ben değil eminim çoğu CHP’li bunlardan daha fazlasını duyuyordur.

 

Tarhan’ın arkasından bunu diyenler Tahsin Tarhan’ın yüzüne de bunları söylüyor mudur bilemem.

 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan hakkında bu sözlerin söylenmesinin sebebi ise Tarhan’ın başta da belirttiğim gibi Kocaeli’de muhalefetin tek bir milletvekili olmasındandır.

 

Bir yerde tek olunca en çok alkışı da eleştirileri de ne yazık ki siz alıyorsunuz.

 

Bu yazı toplam 1074 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi