HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’li Aktaş’tan zor sorular

CHP’li Aktaş’tan zor sorular

CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş geçtiğimiz hafta bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

 

İlçe binasında gerçekleşen basın toplantısına biraz gecikmeli de olsa katıldım.

 

Toplantıya gittiğimde gördüğüm manzara karşısında şok oldum.

 

CHP’nin basın toplantısına ne yazık ki ben hariç bir gazeteci arkadaşımın dışında başka gazetecinin olmamasıyla ilgili olarak CHP’lilerin de şapkalarını önüne koyup düşünmeleri gerekir.

 

Toplantı CHP Darıca İlçe Başkanı Sayın Gökhan Aktaş Darıca Belediyesi’nde torpille işe alımlarla ilgili bir isim listesi açıkladı.

 

Açıklanan listeye bakarsak Darıca Belediyesi adeta torpille işe alımların merkez üssü durumunda.

 

Sayın Gökhan Aktaş’ın açıklamış olduğu o torpil listesine ben de bir kez daha buradan yazmak istiyorum.

 

AK Parti Darıca İlçe Kazım Karabekir Mahallesi Kadın Kolları Mahalle Başkanı Birgül Şahin'in kızı Ülkü Şahin. AK Parti kimliği ile tanınan Darıca Belediyesi İnsan Kaynakları çalışanı Ceyhan Demir’in kız kardeşi Makbule Balık ve eşi Yasin Balık. Darıca Belediyesi Kütüphane Müdürü Harun Nayir, eşi ve eşinin kardeşi. Geçmiş dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın şoförü olarak belediyede işe başlayan Servet Yılmaz’ın eşi Nevin Yılmaz. Darıca Belediyesi özel kalem müdürü Mesut Abdurrezzak, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın yeğeni. Darıca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü İbrahim Gündoğdu yine Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın akrabası.  Nikâh Müdürlüğü’nde görev yapan Semra ve Tuba adlı personeller, geçmiş dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın eşinin yeğenleri.  Geçmiş dönem AK Parti Belediye Meclisi üyesi Yusuf Ayaz’ın oğlu. Geçmiş dönem AK Parti Belediye Meclisi üyesi Burhanettin Fırtına’nın kızı Mehtap Fırtına. AK Parti Darıca Kadın Kolları yöneticisi Sevilay Çelikbilek ve eşi Uğur Çelikbilek. AK Parti Kadın Kolları geçmiş dönem yöneticisi Sevgi Takan’ın oğlu Oğuzhan Takan. Eski stat müdürü Ahmet Sağlam’ın oğlu Mahmut Sağlam.

 

Bu isim listesinin dışında Sayın Gökhan Aktaş’ın Darıca Belediye Başkanı Sayın Muzaffer Bıyık’a ayrıca başka soruları vardı?

 

Darıca’da bulunan iki büyük sanayi kuruluşuna iş yapan Kazyap yapı firmasının gizli ortağı kim olduğunu soran Sayın Gökhan Aktaş ayrıca bu gizli ortağın kullandığı cep telefonun dahi bu şirkete ait olduğunu ifade etti.

 

Sayın Gökhan Aktaş’ın bu zor soruları karşısında Sayın Muzaffer Bıyık cevap verir mi bilinmez.

 

Lakin benim çağrım başta Darıca’daki CHP’lilere.

 

Gittiğiniz her yerde, gördüğünüz Ak Partili veya Ak Parti’ye oy veren vatandaşa Darıca Belediyesi’ndeki torpil listesini sorun.

 

Böylece CHP içerisinde şu bunu yapmış, bu şunu demiş yerine biraz da olsun Ak Parti’de yolsuzluk, hırsızlık ve torpilleri konuşmuş olursunuz. 

Bu yazı toplam 981 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi