HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP’de bir şeyler oluyor

CHP’de bir şeyler oluyor

CHP’nin Kocaeli’deki ilçelerinde bir şeyler oluyor.

Neler mi oluyor?

İnanın çok güzel şeyler oluyor.

Örneğin dün çiçeği burnunda CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş gençlerle bir araya geldi.

İlçe binasında düzenlene gençlik buluşmasında CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş ve CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Baran Aydın ile ilçe yöneticileri gençlerle bir araya gelmiş.

Sosyal medyadan takip ettiğime göre son derece güzel ve verimli geçen gençlik buluşmasında CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş gençlere umutsuzluğa kapılmamaları konusunda güzel ve etkileyici bir konuşma yapıyor.

Gençlerin umutsuz olmamaları konusunda konuşan CHP Çayırova İlçe Başkanı Binali Eniş, “Bugün sosyal medyada bir paylaşım yaptığınız için sabahın erken saatlerine kapınızı polis çalacak korkusu yaşıyorsunuz. Ancak millet ittifakının iktidarında sabah erken saatinde kapınız çaldığında korkmanıza gerek kalmayacak. Çünkü o saatte kapınızı ya sütçü ya da sıcak ekmek getiren birisi olacaktır.”

CHP Çayırova’da bu güzel buluşma olurken Darıca’da ise daha da güzel bir gelişme olmuş.

Millet ittifakının ilçe başkanları CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın ev sahipliğinde sabah kahvaltısında bir araya gelmişler.

Gerçekleşen bu buluşmayla ilgili olarak sosyal medyadan görür görmez CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ı aradım.

Millet ittifakının ilçe başkanlarının bir araya gelmesiyle ilgili olarak uzun zamandır bir dizi görüşmeler yaptıkları ifade eden Gökhan Aktaş, “İlk buluşmayı ev sahipliği yapmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bu buluşmamızda bir ilçe başkanı hariç oda cenazesi nedeniyle gelemedi. Diğer tüm millet ittifakının ilçe başkanları hazır bulundu. Son derece verimli geçen bu buluşmalarımıza ilerleyen süreçte de devam etme yönünde karar aldık.”

İlçe başkanları bu tür çalışmalar yaparken CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı da boş durur mu?

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı da Edirne’de gerçekleşen CHP Marmara bölgesi il başkanları toplantısına katılmış.

Yazının başında da belirttiğim gibi CHP’nin Kocaeli’deki ilçeleri başta olmak üzere tüm CHP Kocaeli’de bir şeyler oluyor.

Olan bu şeylerin artarak devam etmesini diliyorum.

 

Bu yazı toplam 1186 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi