HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP Kocaeli’de değişim

CHP Kocaeli’de değişim

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı merakla bekleniyor.

CHP’liler başta olmak üzere altılı masadaki tüm partililer oy oranlarının açıklanacak olan adaya bağlı olduğunu ifade ediyor.

CHP Kocaeli’de ise cumhurbaşkanı adayının kim olacağından daha çok milletvekili listesinin ilk üçünde kimlerin olacağı merakı var.

Hangi CHP’li ile konuşsam veya görüşsem CHP’nin Kocaeli’deki milletvekili listesinde değişimin olmasını dile getiriyor veya istiyor.

CHP’nin Kocaeli’deki milletvekili listesinde değişim olur mu olmaz mı bilmem.

Ancak CHP’liler başta olmak üzere CHP’li olmayıp da CHP’ye oy verenler de artık milletvekili listesinde yeni yüzler görmek istiyor.

Bu isimlerin kim olmasıyla ilgili olarak genel kanı partiye emek vermiş, genç, ailesi ve iş hayatında örnek, sosyal çevresinde sevilen ve sayılan isimlerin olması isteniyor.

Bu isimler CHP’de yok mu?

Hem de yüzlercesi var.

Bu yüzlerce isim arasından CHP’nin milletvekili listesi hazırlansa eminim CHP’nin Kocaeli’deki milletvekili sayısı bile artar.

CHP’nin kanaat önderleri başta olmak üzere tüm CHP’lilerin artık kişisel çıkar ve egolarını bir kenara bırakarak CHP’yi düşünerek karar vermeleri gerekiyor.

Kocaeli’deki tüm CHP’lilerin ülkenin her yerinde istenen değişim ve yeni yüzlerin listelerde olması talebini de yüksek sese dile getirmelerini dilerim.

CHP’liler hemşericilik veya kişisel çıkarlarını bir kenara bırakıp bu değişimi eğer Kocaeli’deki yüksek sesle dile getirmezse ne yazık ki milletvekili listesini yine genel merkez belirler.

CHP genel merkezinin Kocaeli’deki CHP’lilere kulak vermesi için hadi hep birlikte ses çıkaralım.

Milletvekili listesinde bu kez CHP’ye emek vermiş, genç, ailesi ve iş hayatında örnek, sosyal çevresinde sevilen ve sayılan isimlerin olsun.

Bu isimlerin milletvekili listesinde olması demek CHP’de siyaset yapan herkese büyük moral ve motivasyon vereceği gibi seçimler için de canla başla çalışması demektir.

Söylediğim durum çok mu zor?

Çok zor değil.

Lakin her zaman söylediğim gibi samimi olmak gerekiyor.

Samimiyetten kastım Ankara’ya giderken Bolu rampası durumu var.

Bolu rampası konusu da başka bir yazının konusu olsun.

 

Bu yazı toplam 697 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi