HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP Darıca kapı kapı geziyor

CHP Darıca kapı kapı geziyor

Pazar günü gazetede sayfalarla uğraşırken CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın önceki gün telefonla arayarak davet ettiği program aklıma geldi.

Gazetedeki işlerimin bir kısmını bitirip CHP Darıca ilçe binasının yolunu tuttum.

CHP Darıca ilçe binasına gittiğimde yeni yen CHP’lilerin geldiğini gördüm.

Saat ilerledikçe aralarında CHP Kocaeli İl Başkanvekili Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Hakan Altıparmak, Özgür Çelik, İsmail Sungur, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve çok sayıda partilinin ilçe binasına geldiğini gördüm.

Gelen partililere yönelik yapılacak çalışma ile ilgili olarak CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş kısa bir bilgi verdikten sonra CHP Kocaeli İl Eğitim Sekreteri Hikmet Koçoğlu da hızlandırılmış bir eğitim verdi.

Verilen eğitimin ardından sokak çalışması için önceden oluşturulan gruplar halindeki isimler bir araya gelerek hangi mahalleye gideceklerini bakarak yavaş yavaş sorumlu oldukları mahallelere gittiler.

CHP Kocaeli İl Başkanvekili Bülent Sarı, CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş ve bir partili ile birlikte Sırasöğütler Mahallesi’ne doğru yola çıktık.

Mahalleye geldiğimizde CHP genel merkezi tarafından seçmen bilgilerine göre teker teker evler ziyaret edilmeye başlandı.

Ziyaret edilen evlerdeki ilk önce CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş kendilerini tanıtarak ziyaret nedenlerini söyleyerek ev halkına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamını iletip CHP’den bir beklentilerinin olup olmadığını soruyordu.

Gökhan Aktaş’ın ardından CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Hakan Altıparmak, ziyaret edilen evlerdeki hane halkına daha sonra evde kaç seçmen olduğunu ve seçim günü kendi imkanıyla oy kullanmaya gidemeyecek seçmen olup olmadığı sorarak böylece ziyaret sona eriyordu.

Ziyaret edilen evlerde olum veya olumsuz söylenen her görüş not alındığı gibi örneğin kapıyı açmayan veya kimsenin olmadığı evlerde dahi gerekli notlar alınarak daha sonra ziyaret edileceği notu düşülüyordu.

Darıca’nın tüm mahallelerinde aynı anda yapılan bu çalışmayla birlikte bir kez daha gördüm ki CHP Darıca bu işi gayet sıkı tutuyor.

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın vatandaşla seçmenle olan iletişimi ise son derece güçlü ve ikna edici.

Ziyaret edilen her evde veya sokakta gördüğü herkesle iletişim kuran CHP’li Gökhan Aktaş’ın seçmende ve sokakta bir karşılığı var.

İşin özeti CHP Darıca’da kapı kapı geziyor.

Son olarak CHP Kocaeli’de eğer bu sokak (öbek) çalışmasını başarıyla tamamlarsa eminim 2023 seçiminde büyük başarı elde eder.

 

Bu yazı toplam 1072 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi