HANİFİ SURUN

HANİFİ SURUN

CHP Çayırova’da son durum

CHP Çayırova’da son durum

CHP Çayırova Eski İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek’in sağlık sorunları nedeniyle istifa etmesi ardından ilçe yöneticilerinin de istifasıyla ilçe yönetimi düştü.

 

Yönetimin düşmesiyle birlikte CHP Kocaeli İl Örgütü tarafından CHP Çayırova’yı olağanüstü ilçe kongresine götürecek geçici yönetim geçen hafta atandı.

 

Atanan geçici yönetimde CHP Çayırova’nın önde gelen isimleri bulunuyor.

 

Geçici yönetim kurulu ve CHP Çayırova’da yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak dün CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı ile görüştüm.

 

Süreci titizlikle takip ettiklerini ifade eden CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı, “Süreci ilk günden bugüne kadar yakından takip ediyoruz. Bilindiği üzere geçtiğimiz hafta geçici ilçe yönetim kurulunun atamasını yaptık. Atadığımız geçici yönetim kurulunun genel merkez tarafından onay yazısını bugün veya yarın gelecektir. Genel merkez tarafından gelecek olan onay yazısının ardından olağanüstü ilçe kongresi ile ilgili geçici yönetim kurulu bir takvim açıklayacak.”

 

İlçe başkan adaylığı için ismi geçenlerle ilgili olarak da CHP’li Harun Özgür Yıldızlı, “Tabi bizler de ilçe başkan adayı olması düşünen isimleri sizler gibi basından ve kamuoyundan duyuyoruz. Olağanüstü ilçe kongre takviminin açıklanmasından sonra ilçe başkanı adayı olduğunu açıklayan tüm isimlerle bir araya geleceğim.”

 

Seçilecek ilçe başkanına çok büyük bir göreve ve sorumluluk düştüğünü ifade eden CHP’li Yıldızlı, “Olağanüstü ilçe kongresinde seçilecek olan ilçe başkanı kim olursa olsun yakın çalışma arkadaşımız olacak. ülkemizin kaderini belirleyecek olan bir seçime giderken seçilecek olan ilçe başkanımıza bu süreçte büyük görev ve sorumluluk düşüyor. Seçilecek ilçe başkanı sahada ve alanda bizlerle birlikte çalışacak bir isim olmalı.”

 

CHP Çayırova olağanüstü kongre sürecini yaşarken CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı şimdilik bu açıklamalarda bulundu.

 

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın olağanüstü kongre sürecini yakından takip ettiğini görüyorum.

 

Olağanüstü kongre sürecinin biran önce kazasız ve belasız bitmesini diliyorum.

 

Seçilecek ilçe başkanı ve ilçe yönetimine şimdiden başarılar dilerim.

 

CHP Çayırova’da eski gücüne kavuşup önce genel seçimlerde ardından da yerel seçimlerde büyük bir başarı yakalama şansı var.

 

Ancak bunun olması için CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Özgür Yıldızlı’nın da dediği gibi seçilecek olan ilçe başkanı ve ilçe yönetiminin sahada ve alanda çalışması gerekir.

 

CHP’nin son zamanlarda en çok hoşuma giden bir sloganı var.

 

Kendine güven.

 

Kendine güvenen isimlerin CHP’yi Çayırova’da iktidar yapacağına inanıyorum.

Bu yazı toplam 1050 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
HANİFİ SURUN Arşivi